Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ανακοινώνει την ίδρυση του κόμματος Εθνική Συμφωνία

Η παρουσίαση θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον Κωσταντίνο Μπογδάνο στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» στην οδό Μιχαλακοπούλου και το «παρών» θα δώσουν οι Τζήμερος, Κρανιδιώτης

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ανακοινώνει την ίδρυση του κόμματος Εθνική Συμφωνία
Πηγή: Eurokinissi

Και το όνομα αυτού, Εθνική Συμφωνία... Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος διαγράφηκε προ ολίγων μηνών από τη Νέα Δημοκρατία, θα ιδρύσει νέο κόμμα, το οποίο θα παρουσιάσει απόψε (5/4) στην Αθήνα. «Απόψε ανακοινώνουμε στην Αθήνα την Εθνική Συμφωνία. Εφτασε η ώρα, ο κατακερματισμένος και παραγκωνισμένος φιλελεύθερος πατριωτικός χώρος να συμφωνήσει σε κοινές θέσεις και αρχές και να ενωθεί, ώστε να συμμετάσχει με ενιαία κομματική έκφραση στις επόμενες εκλογές» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μπογδάνος.

Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν πολιτικός, κάνει άνοιγμα στον «πατριωτικό» όπως τον χαρακτηρίζει χώρο και μεταξύ των καλεσμένων στην παρουσίαση του κόμματος θα είναι μεταξύ άλλων οι Φαήλος Κρανιδιώτης, Θάνος Τζήμερος, Νίκος Καραχάλιος. Η παρουσίαση θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον Κωσταντίνο Μπογδάνο στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Φαήλος Κρανιδιώτης, Θάνος Τζήμερος, Νίκος Καραχάλιος. Η παρουσίαση θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον Κωσταντίνο Μπογδάνο στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.