Σάββατο, Απριλίου 23

Θυμήσου να… θυμάσαι

Μην αναρωτιέσαι τι κάνει η μνήμη σου για εσένα, αναρωτήσου τι κάνεις εσύ για τη μνήμη σου Θυμήσου να… θυμάσαι | vita.gr

Ατζέντες, ηλεκτρονικές υπενθυμίσεις, πατροπαράδοτες σημειώσεις στον καρπό σου. Όσα μέτρα κι αν παίρνεις για να βεβαιωθείς ότι θα τα θυμηθείς όλα, στο τέλος της μέρας πάντα κάτι θα έχεις ξεχάσει. Ακόμη χειρότερα: αυτά που πρέπει να συγκρατήσεις δεν είναι ένα ραντεβού ή κάποια αγγαρεία, αλλά η ύλη της εξεταστικής σου ή ένα σετ από νέες δεξιότητες, αναγκαίες για τη δουλειά σου. Πώς θα

μπορέσει η μνήμη σου να ανταποκριθεί σε όλα αυτά;

Ο εγκέφαλός σου είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο σου. Και το πιθανότερο είναι πως δεν του προσφέρεις την υποστήριξη που έχει ανάγκη, λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα όσο και αν τον ταλαιπωρείς, μέσω της υπερπροσπάθειας. Η λύση για την ενίσχυση της μνήμης σου, λοιπόν, είναι να δώσεις στο μυαλό σου αυτά που χρειάζεται.

.

Το ελιξίριο της καλής μνήμης

Υπάρχουν περίοδοι που το μυαλό σου πρέπει πραγματικά να δουλέψει υπερωρίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και όταν το ενοχλητικό «θόλωμα» επιμένει παρά τις προσπάθειές σου να φροντίσεις τον εαυτό σου όσο το δυνατόν περισσότερο, ένα συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να σου δώσει την ενίσχυση που χρειάζεσαι – αν και θα πρέπει να θυμάσαι ότι, όπως λέει και το όνομά του, δρα συμπληρωματικά. Με άλλα λόγια, δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια ισορροπημένη διατροφή.

Στις δικές μας κορυφαίες επιλογές παραμένει σταθερά το Neubria Spark Memory, η φυσική εναλλακτική, με συνέργεια βιταμινών και ενός δραστικού μείγματος βοτάνων που υποστηρίζει πολύπλευρα το μυαλό και το σώμα. Το Neubria Memory είναι ένα νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής. «Νοοτροπικά» λέγονται γενικώς τα συμπληρώματα διατροφής που διεγείρουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, βοηθώντας τον να αποδίδει καλύτερα. Αυτό που κάνει την ολοκληρωμένη σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής της Neubria να ξεχωρίζει, είναι η φυσική και ολιστική του προσέγγιση που αντλεί από τη δύναμη της Φύσης, αξιοποιώντας ένα πλήθος από συστατικά με αποδεδειγμένη δράση.

Στην περίπτωση του Neubria Spark, πρόκειται για το μείγμα βοτάνων «Clarity» που περιέχει μεταξύ άλλων εκχυλίσματα κουρκουμά, μπακόπα, ασβαγκάντα, τζίνγκο μπιλόμπα, δενδρολίβανου και φασκόμηλου, αλλά και κιτικολίνη και συνένζυμο Q10, σε ένα σύνολο από 22 βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα, που έχει διαπιστωθεί ότι βοηθούν τη μνήμη σου να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Σχεδιασμένο για να ενισχύει τη μνήμη, την εστίαση και την προσοχή σου χωρίς τη χρήση καφεΐνης και εμπλουτισμένο με βότανα που υποστηρίζουν την υγιή νοητική λειτουργία, καλύπτει ένα πλήθος από ανάγκες του οργανισμού σου, θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό σου σύστημα και συμβάλλοντας στη θρέψη του εγκεφάλου. Μεταξύ άλλων, το Neubria Spark Memory περιέχει βιταμίνες A, B6, B12, B3, C, D, φολικό οξύ, ψευδάργυρο, χαλκό και σελήνιο, συστατικά, δηλαδή, που ο οργανισμός σου έχει ανάγκη για να δίνει τον καλύτερό του εαυτό – σωματικά και πνευματικά.

 

Φρόντισε ό,τι πολυτιμότερο έχεις

Για να «ξεκλειδώσεις» την πραγματική δύναμη του εγκεφάλου σου, θα πρέπει να του προσφέρεις αυτά που χρειάζεται, όταν τα χρειάζεται. Η σειρά από φυσικές φόρμουλες βιταμινών και βοτάνων της Neubria, που συνδυάζει δραστικά βοτανικά μείγματα με φυσικά μικροθρεπτικά συστατικά (βιταμίνες και μέταλλα) με επιστημονικώς αποδεδειγμένη δράση, είναι σχεδιασμένη για ορισμένες από τις κυριότερες σωματικές και νοητικές ανάγκες της καθημερινότητάς σου. Από την αναβάθμιση της ποιότητας του ύπνου σου και την ενίσχυση της ενέργειάς σου, μέχρι τη βελτίωση της συγκέντρωσης, της διάθεσης και – φυσικά – της μνήμης σου, τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής Neubria είναι ικανά να κρατήσουν το μυαλό σου σε φόρμα.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Neubria εδώ.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

 https://www.vita.gr/2022/04/20/protaseis/thymisou-na-thymasai/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .