Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη»

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη»

O Τάσος Χαλκιάς την Πέμπτη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την μακροχρόνια φιλία και συνεργασία τους.

 «Ο δικός μας είναι ένας χώρος στον οποίο δημοσιοποιείται ότι συμβαίνει μέσα σε αυτόν. Είτε από κουτσομπολίστικη διάθεση είτε από την δουλειά των δημοσιογράφων. Ο όρος εξουσία δεν παύει να υπάρχει και μέσα στο θέατρο, δηλαδή οι άνθρωποι δεν είναι στο απυρόβλητο σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι, ομολογουμένως, που εκμεταλλεύτηκαν τα πρωτεία που τους έδωσε ο χώρος καθόλου τυχαία. Σημαντικοί άνθρωποι, καμία αντίρρηση. Δεν έτυχε όμως να συνάδει ο χαρακτήρας τους με την ιδιότητα του καλλιτέχνη. Όταν αυτά απουσιάζουν και αντί αυτών επεμβαίνει η εξουσία, αυτά είναι απαράδεκτα επιεικώς να τα πω έτσι» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα πια δεν έχω επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, στην αρχή είχα. Εδώ και πολλούς μήνες δεν έχω, που είναι στη φυλακή ο Πέτρος».

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε: «Από παιδιά που έρχονται από ριάλιτι και άλλους χώρους και «γίνονται» ηθοποιοί δεν υπάρχει ούτε ένας! Δεν έχει γίνει κανείς ηθοποιός. Μάλιστα, δύο κοπέλες εξαιρετικά φίλες μου που έκαναν πολλά πράγματα στο θέατρο, δεν έγιναν ηθοποιοί. Η Ρέα Τουτουνζή και η Νόνη Δούνια, στις καλύτερες των περιπτώσεων».

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά:

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.