Τετάρτη, Απριλίου 27

Η Βικτώρια Καρύδα για την απώλεια του συζύγου της: «Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτόν τον πόνο»

karida

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day», μιλώντας για την απώλεια.

Το μοντέλο δήλωσε αρχικά:
«Μερικές φορές με βοηθάνε οι φίλοι μου με τα παιδιά. Οι κουμπάρες μου, οι φίλες μου… Όταν έλειπα στο εξωτερικό τα κορίτσια ήταν υπέροχα. Να πάρουν τα παιδάκια από το σχολείο, να τα πάνε, να πάνε στις δραστηριότητες. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου» και πρόσθεσε:

«Πηγαίνω στο εξωτερικό. Μένω και στη Γερμανία. Στο μέλλον μπορεί να φύγω μόνιμα, δεν το ξέρω. Ζω με ένα βάρος και μια μεγάλη στεναχώρια στην Ελλάδα. Είναι η χώρα μου αλλά αυτό που έζησα, που έχασα τον αντρούλη μου. Δεν με βοηθάει που είμαι σε αυτή τη χώρα. Όπου κι αν κοιτάξω μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτή τη στεναχώρια και αυτόν τον πόνο. Πιστεύω στην Δικαιοσύνη και πιστεύω πως ότι κάνουμε το πληρώνουμε. Ο βασικός μάρτυρας δεν είναι στη ζωή αλλά έχει δώσει τα στοιχεία στις αρχές και αυτό αρκεί. Αυτό που έχει συμβεί είναι τραγικό αλλά δε μας εμποδίζει γιατί έχει δώσει όλα τα στοιχεία που έπρεπε να δώσει».

Τέλος, η Βικτώρια Καρύδα ανέφερε: «Ζω συνέχεια αυτή τη στεναχώρια και προσπαθώ να παλέψω με όλο αυτό. Η χαρά μου είναι τα παιδάκια μου, δίνω όλη μου την αγάπη μου σε αυτά. Τα παιδιά μου, μου δίνουν χαρά και δύναμη. Ότι κάνω στη ζωή μου το κάνω γι΄αυτά. Είμαι δυνατή… Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου. Δε μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει συμβεί».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjjydo40381t)


Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .