Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΑ, ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΗΛΩΣΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ!

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Δεκτός με θέρμη έγινε στο κλειστό του Φαλήρου ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων με τον Αλέξη Τσίπρα να τον ευχαριστεί και από το βήμα της ομιλίας του για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε υπερήφανος για τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του και απαρίθμησε αρκετά από αυτά,

ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη Συμφωνία των Πρεσπών, «μια Συμφωνία που ξαναέδωσε ευρωπαϊκή προοπτική σε μια περιοχή που συσσώρευε επικίνδυνα εντάσεις, αφήνοντας περιθώρια ενίσχυσης τρίτων δυνάμεων στα Βόρεια σύνορά μας».

Καθώς μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων ήταν στους καλεσμένους του Συνεδρίου, ο κ. Ζάεφ σηκώθηκε και χαιρέτισε του συνέδρους, εισπράττοντας δυνατό χειροκρότημα.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%97%ce%a4%ce%9f%ce%99-%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%a4%ce%95%ce%a3-%ce%9f%ce%a1%ce%93%ce%97-%ce%9b%ce%91%ce%9f%ce%a5-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.