Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Και ... ξανά η ... μπάλα στην εξέδρα...


Και ... ξανά «τσιμπήσαμε»...


Γράφει η Έλενα Γώγου

Πάει κι πόλεμος, και η ΔΕΗ, κι οι ρώσοι μεγιστάνες, πάει κι ο κορωνιός, τα «κρούσματα», πάει και η ιδιωτικοποίηση της Υγείας μαζί με τον Θάνατο της Παιδείας, πάνε τα ..πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα χαράτσια στους υπερήλικες, πάνε και οι Απολυμένοι Απεργοί Πείνας Υγειονομικοί, πάει η καταστροφή των βουνών μας από τις ανεμογεννήτριες, πάνε και οι ανατιμήσεις των ειδών πρώτης ανάγκης, πάνε οι μπουρδολογίες της κυβέρνησης, τα αρχαία της βενιζέλου...

Πάνε.

Τα ξεχάσαμε μπροστά στο «πρωτοφανές έγκλημα», τόσο πρωτοφανές που περιγράφεται στην αρχαία μας γραμματεία.

Ξεχνάμε όμως, οτι τα ΜΜΕ πήραν κάποιες χιλιάδες ευρώ για να στηρίξουν την κυβέρνηση, και τώρα στρέφουν θαυμάσια τη λαϊκή οργή μακριά από εκεί που οφείλει, για να εκτονωθεί και να ξεθυμάνει.

Γιατί ..κάποιους τους συμφέρει να οργιζόμαστε με τη σύγχρονη «Μήδεια» και όχι με τον Αδωνη/Λιγνάδη/Κεραμέως/κτλ και τον συρφετό τους.

Λέω εγώ τώρα...

ΠΗΓΗ

https://shmantikanea.blogspot.com/2022/04/blog-post_76.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.