Τρίτη, Απριλίου 5

Στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας, εις βάρος της οποίας έχει σχηματιστεί δικογραφία για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεκίνησε στις 8:35 το πρωί της Τρίτης με προορισμό τις φυλακές Κορυδαλλού.

 

 

Εκεί, θα κρατείται σε ειδικα διαμορφωμένο χώρο, υπό καθεστώς υψίστης ασφαλείας και μακριά από άλλες κρατούμενες, για την δική της ασφάλεια, ενώ θα προαυλίζεται μόνη της.

Και αυτό γιατί υπάρχει ο φόβος κάποιας επίθεσης από τις συγκρατούμενες της, καθώς η πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα φαίνεται ότι έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Η κατηγορούμενη, μετά την πολύωρη απολογία της την Δευτέρα, κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς θεωρήθηκε επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Υπενθυμίζεται, ότι η δράστης δεν έχει ομολογήσει ακόμη την πράξη της και ισχυρίζεται πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος, επιρρίπτοτας τις ευθύνες για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς 

Δείτε φωτογραφίες από την μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .