Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ψυχίατρος Σούρας: Βάλτε δίπλα- δίπλα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τη Ρούλα Πισπιρίγκου και θα δείτε

 Το κοινό στα βλέμματά τους

«Το πρόβλημα που βλέπω είναι...»

Το δικό του σχόλιο στις πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της, έκανε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που στάθηκε ιδιαίτερα στο βλέμμα της γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της.

Μάλιστα πρότεινε να συγκριθεί η συγκεκριμένη φωτογραφία με εκείνη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν δήλωνε «χήρος» στο δικαστήριο.

«Να δείτε το βλέμμα και τη συμπεριφορά του σώματος. Να δείτε πόσο μοιάζουν οι εκφράσεις του προσώπου» είπε φιλοξενούμενος στον Alpha για την εικόνα τόσο του κατηγορούμενου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, όσο και για την Πισπιρίγκου.

«Το πρόβλημα που βλέπω είναι η συμπεριφορά μιας γυναίκας που έχει χάσει τρία παιδιά και κατηγορείται για τη δολοφονία του ενός. Άκουσα τη συνέντευξή της. Είναι σαν να μιλάει για μια άλλη ιστορία» συμπλήρωσε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Άκουσα τη συνέντευξή της. Είναι σαν να μιλάει για μια άλλη ιστορία» συμπλήρωσε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.