Παρασκευή, Απριλίου 15

Ψυχίατρος Σούρας: Βάλτε δίπλα- δίπλα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τη Ρούλα Πισπιρίγκου και θα δείτε

 Το κοινό στα βλέμματά τους

«Το πρόβλημα που βλέπω είναι...»

Το δικό του σχόλιο στις πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της, έκανε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που στάθηκε ιδιαίτερα στο βλέμμα της γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της.

Μάλιστα πρότεινε να συγκριθεί η συγκεκριμένη φωτογραφία με εκείνη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν δήλωνε «χήρος» στο δικαστήριο.

«Να δείτε το βλέμμα και τη συμπεριφορά του σώματος. Να δείτε πόσο μοιάζουν οι εκφράσεις του προσώπου» είπε φιλοξενούμενος στον Alpha για την εικόνα τόσο του κατηγορούμενου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, όσο και για την Πισπιρίγκου.

«Το πρόβλημα που βλέπω είναι η συμπεριφορά μιας γυναίκας που έχει χάσει τρία παιδιά και κατηγορείται για τη δολοφονία του ενός. Άκουσα τη συνέντευξή της. Είναι σαν να μιλάει για μια άλλη ιστορία» συμπλήρωσε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Άκουσα τη συνέντευξή της. Είναι σαν να μιλάει για μια άλλη ιστορία» συμπλήρωσε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .