Σάββατο, Απριλίου 16

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για τη σπιτονοικοκυρά - «Κάποιος σήκωσε τη σύνταξή της μετά τον θάνατό της»

Το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως από τον ΕΦΚΑ, δήλωσε ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα

Μια σημαντική πληροφορία ήλθε στο φως σχετικά με ένα περιστατικό που  ακολούθησε τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε, ότι κάποιο πρόσωπο έκανε μετά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς ανάληψη της σύνταξης που λάμβανε, από ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως από τον ΕΦΚΑ. «Ποιος έλαβε τη σύνταξη της νεκρής; Ποιος παρότι η γυναίκα είχε πεθάνει λάμβανε τη σύνταξη; Μήπως εκείνος που είχε το πληρεξούσιο στα χέρια του; Είναι διασταυρωμένο» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjb6eo9x7nm1)


Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρόπουλος επισήμανε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την ευθύνη -σύμφωνα και με το πληρεξούσιο- για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της 70χρονης γυναίκας, κάτι που σύμφωνα με τους συγγενείς της δεν έγινε ποτέ.

«Έχουμε καταθέσει εδώ και μία εβδομάδα αίτημα στην εισαγγελία Πατρών για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς, για να δούμε πως το ζευγάρι προφασιζόταν ότι ήταν άλλα τα αίτια του θανάτου της, ότι είχε ανίατη ασθένεια και πώς η πιστοποίηση του θανάτου από τους γιατρούς λέει ότι τα αίτια είναι παθολογικά Να δούμε αν τελικά υπάρχουν εκτός από τις πράξεις και παραλήψεις» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θα δούμε αν συνδέονται οι θάνατοι των παιδιών με αυτόν της σπιτονοικοκυράς. Για όποιον έχει ευθύνη και πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη θα αποφανθεί αργά ή γρήγορα και η ανακριτική και εισαγγελική αρχή... Δεν αναζητούμε μόνο την οικονομική κατασπατάληση της περιουσίας. Υπάρχουν και άλλα περιουσιακά στοιχεία στα οποία ίσως να υπήρχε κακοδιαχείριση. Η γυναίκα πέθανε από σήψη, την είχαν παρατήσει. Το πληρεξούσιο γράφει ότι ο κ. Δασκαλάκης ήταν αρμόδιος για να παρέχει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτή τη γυναίκα. Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες ότι το ζευγάρι δεν πρόσεχε την άτυχη γυναίκα».



Protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .