Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Πυροβολισμοί στο μετρό της Νέας Υόρκης - Τουλάχιστον έξι τραυματίες

Πυροβολισμοί στο μετρό της Νέας Υόρκης - Τουλάχιστον έξι τραυματίες

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε διαφορετικούς σταθμούς του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρκετοί φαίνεται να έχουν πυροβοληθεί στον σταθμό 36th Street, στο Sunset Park και τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο στον σταθμό 25th Street, στο Greenwood Heights.

 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, βρέθηκαν πολλοί εκρηκτικοί μηχανισμοί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό, αν έχει γίνει σύλληψη για την επίθεση. Ο δράστης, ο οποίος φορούσε στολή εργαζομένου στο μετρό, άρχισε να πυροβολεί το πλήθος και να πετάει τους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Ακολούθησαν σκηνές πανικού και κάποιοι από τους τραυματίες, μπήκαν σε άλλο τρένο για να καταφέρουν να πάνε σε άλλο σταθμό και να σωθούν.

Η κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί.

https://www.zougla.gr/kosmos/article/pirovolismi-sto-metro-tis-neas-iorkis---anafores-gia-travmaties

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.