Σάββατο, Απριλίου 30

ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν πιέζει άσκοπα και επικίνδυνα την Ρωσία να συνειδητοποιήσει το επίσημο αμυντικό δόγμα της, σύμφωνα με το οποίο «τα πυρηνικά όπλα εγγυώνται κυρίως την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας».

Στις αρχές αποτροπής αυτού του δόγματος που δημοσιεύτηκαν το 2020 αναφέρεται ότι «οι πυρηνικές δυνάμεις θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης στην Ρωσία ή/και εάν η ύπαρξη του κράτους απειλούνταν από συμβατική επίθεση».

Η Ουάσιγκτον σέρνοντας πίσω της τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης συγκεντρώνει ένα στρατόπεδο πολέμου στην ήπειρο, με την Βρετανία να είναι ο συνεργός σε κάθε κλιμακούμενο βήμα και την Γερμανία και Γαλλία να αναλαμβάνουν τους ρόλους που τους έχουν ανατεθεί.

Προ ολίγων ημερών η Ουάσιγκτον φιλοξένησε όλους τους συνωμότες και υποτακτικούς της στην αμερικανική αεροπορική βάση Ραμστάιν της Γερμανίας για να σχεδιάσει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. 

Μεταξύ των συμμετεχόντων όλα τα.....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: istos.net.gr.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .