Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Αποκάλυψη-σοκ για τον θάνατο της Μαλένας

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιατροδικαστής δεν μπορούσε να βρει αιτία θανάτου της Μαλένας για 3 μήνες μετά το θάνατο της και βρήκε 3 ημέρες μετά από τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου.

Σε μια αποκάλυψη που πραγματικά σοκάρει προχώρησε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ» Πετρος Κουσουλος.

Η πληροφορία αφορά στο παρασκήνιο της άστοχης, όπως αποδεικνύεται, πρώτης ιατροδικαστικής έκθεσης στην Μαλενα ο θάνατος της οποίας αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο τελείωμα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» επί τρεις μήνες η Ιατροδικαστης δεν μπορούσε να βρει αιτία θανάτου, ενώ ακολούθησε οργισμένο τηλέφωνο από τη Ρούλα Πισπιριγκου η οποία της ζήτησε επιτακτικά να βρει την αιτία του θανάτου! Μετά από τρεις ημέρες η Ιατροδικαστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κατηγορούμενη και της ανακοίνωσε ότι η αιτία θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια!

 https://emea.gr/kato-kyria/659935/apokalypsi-sok-gia-ton-thanato-tis-malenas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.