Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Χαμός με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Επιτέλους κόλλησα κορωνοϊό


Αποκάλυψε ότι δεν είχε εμβολιαστεί

Viral έγινε η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ο οποίος έκανε γνωστό ότι νόσησε από κορωνοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανίστηκε… ανακουφισμένος που βρέθηκε θετικός, θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει, λαμβάνοντας υπόψιν ότι χρησιμοποίησε την επιφωνηματική έκφραση «επιτέλους».

Μάλιστα ο Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος είχε κάνει κατά καιρούς διάφορες αναρτήσεις στις οποίες άφηνε θολό το τοπίο περί εμβολιασμού του, αποκάλυψε ότι δεν έχει έχει «τσιμπηθεί» κατά του Covid-19.

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΑ. Μέχρι σήμερα δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια εάν έκανα ή δεν έκανα το εμβόλιο. Τώρα που κόλλησα μπορώ. Έχουμε και λέμε λοιπόν 67 ετών, καπνιστής (πουράκι όχι τσιγαράκι) και ανεμβολίαστος. Τρίτη ημέρα σήμερα εάν δεν τα τινάξω θα σας ενημερώνω» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter και μοιράστηκε με τους ακόλουθους τους το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και βρέθηκε θετικός.

 

σε ανάρτησή του στο Twitter και μοιράστηκε με τους ακόλουθους τους το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και βρέθηκε θετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.