Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Έλληνες: “Ολική κατάρρευση του Ε.Σ.Υ. – Σε αφασία ο Μητσοτάκης”

νοσοκομειο

Ανακοίνωση για την κατάσταση στο ΕΣΥ εξέδωσαν οι Έλληνες και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Αναλυτικά:

Την ώρα που σε ολόκληρο τον κόσμο μία μία οι χώρες χαλαρώνουν τα μέτρα, στην Ελλάδα των Μητσοτάκη και Πλεύρη, τα πάντα είναι υπό διάλυση.

Στην Αθήνα, ο υγειονομικός και απεργός πείνας Νίκος Τριβελάς μετά από 20 μέρες απεργίας κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σε άλλο περιστατικό στην Κρήτη, 84χρονος συμπατριώτης μας με κινητικά προβλήματα, οδηγήθηκε με καρότσα αγροτικού σπίτι του, διότι όπως του είπαν στο νοσοκομείο που πήγε για τις καθιερωμένες εξετάσεις του, δεν υπήρχε ασθενοφόρο για τα εξιτήρια (!).

Απίστευτα πράγματα σε μια «Ευρωπαϊκή» χώρα με σφραγίδα Μητσοτάκη. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκεται πάντα δίπλα στον αγώνα των διωκόμενων υγειονομικών και δεν θα σταματήσει μέχρι την οριστική τους δικαίωση και την επιστροφή στα εργασιακά τους καθήκοντα. Από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει ότι είναι απαραίτητη η στήριξη του Ε.Σ.Υ.!

 https://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.