Παρασκευή, Απριλίου 1

Πάτρα: Νέα καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Φοβόταν πως θα την δηλητηριάσουν

Η ηλικιωμένη είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει τις τελευταίες ώρες και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Μια νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας, από άτομο του περιβάλλοντος της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει ούτε την ιδιότητά του, αλλά ούτε και το όνομά του.

Σύμφωνα με άνδρα που μίλησε στο Mega για τη σχέση του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη με την σπιτονοικοκυρά τους, η ηλικιωμένη είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, η σπιτονοικοκυρά μετά το θάνατο του πρώτου παιδιού, είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν μην της κάνουν κακό ενώ συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι δεν απέκλειε το γεγονός να μην της ρίξουν κάτι στο φαγητό. Για τον λόγο αυτό μάλιστα έτρωγε φαγητό μόνο απ’ έξω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες, που αναφέρουν ότι η 69χρονη δεν έχει ταφεί, αλλά ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησαν ύστερα από επιθυμία της θανούσης στην αποτέφρωση.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/patra-nea-kataggelia-gia-ton-thanato-tis-spitonoikokyras-fovotan-pos-tha-tin-dilitiriasoun/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .