Τετάρτη, Απριλίου 20

Γρηγόρης Γκουντάρας για το ενδεχόμενο να χωριστεί τηλεοπτικά από τη σύζυγό του: «Με τη Ναταλί είμαι παντρεμένος μόνο στη ζωή»


Θα συνεχίσουν του χρόνου στο «Όλα Γκουντ;»

Τον καλό της φίλο Γρηγόρη Γκουντάρα καλωσόρισε στη σημερινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκαν στις καλές στιγμές της συνεργασία τους αλλά και τα νέα βήματα του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ.

«Με την Κατερίνα είναι ενδεχομένως η καλύτερη συνεργασία μου» δήλωσε ο Γρηγόρης.

Σε μία δύσκολη τηλεοπτικά χρονιά τα νούμερα του Big Brother δεν έφεραν πολλά χαμόγελα στο κανάλι του Φαλήρου. Πολλά ήταν δε τα αρνητικά σχόλια που άκουσε ο παρουσιαστής του ενώ για

«Δεν θα ήθελα να μην μείνουμε μόνο στο Big Brother αλλά να δούμε άλλες τεράστιες παραγωγές. Δεν άνοιξε μύτη για άλλα προγράμματα αλλά άκουσα πολλά κακόβουλα σχόλια.

Ένας είπε  ότι δεν μπορώ να πω καλά στο σίγμα. Το “σίγμα” το λέω έτσι εδώ και 30 χρόνια και το ανακάλυψε φέτος» ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου το «Όλα γκουντ» είπε:

«Τον Μάιο θα γίνουν οι συζητήσεις για το αν θα συνεχίζουμε του χρόνου. Προτεραιότητα είναι ο ΣΚΑΙ και θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε και θα δούμε αν και εφόσον».

Στο ενδεχόμενο να χωριστούν τηλεοπτικά με τη Ναταλίι Κάκκαβα:

«Με τη Ναταλί είμαι παντρεμένος μόνο στη ζωή οπότε ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Όλα παίζουν».

 https://znews.gr/media/media-news/grigoris-gkountaras-gia-to-endexomeno-na-xoristei-tileoptika-apo-ti-syzygo-tou-me-ti-natali-eimai-pantremenos-mono-sti-zoi/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .