Τετάρτη, Απριλίου 20

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Ζητά τεστ πατρότητας για Μαλένα και Ίριδα


Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να ζητήσει τεστ πατρότητας για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Η "βόμβα" ήρθε δια στόματος Πέτρου Κουσουλού, ο οποίος με αφορμή τη συζήτηση για τον αναλυτικό γονιδιακό έλεγχο που έχει ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των παιδιών, αποκάλυψε την πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη να προχωρήσει σε τεστ DNA.

Μάλιστα, όπως ακούστηκε στο πλατό της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" είχε ζητηθεί από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη, ο γονιδιακός έλεγχος για αιφνίδιο θάνατο, να γίνει πολύ νωρίτερα, από τον Απρίλιο του 2021 συγκεκριμένα, πράγμα και που έγινε τελικά.

"Τι γονιδιακός έλεγχος και τρίχες κατσαρές; Εδώ πέρα ενδέχεται στο τέλος της ημέρας να αποδειχθεί ότι τα δύο από τα τρία παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Το έχουμε καταλάβει αυτό; Στο τέλος της διαδικασίας μπορεί να αποδειχθεί ότι ενδεχομένως τα δυο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.


https://www.hermesnews.gr/2022/04/blog-post_99.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .