Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Κυβερνητικό στραπάτσο με νεοναζί Ζελένσκι: «Απολογία κυβέρνησης – Συγγνώμη δεν ξέραμε»


Να δικαιολογηθεί όπως όπως προσπαθεί η κυβέρνηση μετά το στραπάτσο και την οργή του κοινοβουλίου για την ομιλία του νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή με τις ευλογίες της
.

Κυβερνητικές διαρροές αναφέρουν πως το βίντεο ήρθε 12 λεπτά πριν την ομιλία του Β.Ζελένσκι και δεν πρόλαβαν να την ελέγξουν και ότι τους «κορόιδεψε» ο Ουκρανός πρόεδρος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου χαρακτήρισε απλά λανθασμένη και άστοχη την ομιλία μέλους του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ στη Βουλή.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ο Πρόεδρος Ζελένσκι, στην ομιλία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, περιέγραψε τα δεινά που προκαλεί στον ουκρανικό λαό η ρωσική εισβολή και εστίασε στην ηρωική αντίσταση του λαού του. Η συμπερίληψη στην ομιλία του μηνύματος μέλους του τάγματος Αζόφ ήταν λανθασμένη και άστοχη.

Είναι όμως εξοργιστική και ανέντιμη η χρήση αυτού του λάθους από μερίδα της αντιπολίτευσης, με πρωτοστάτη τον κ. Τσίπρα, ώστε να δικαιολογήσουν για άλλη μια φορά τη ρωσική εισβολή. Μια εισβολή που προκαλεί εκτελέσεις αμάχων και ανθρωπιστική καταστροφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν κάτι είναι ντροπή είναι να μην παίρνουν καθαρή θέση. Ντροπή είναι οι ίσες αποστάσεις και η στάση αγγαρείας που κράτησαν σήμερα στη Βουλή. Ήλθε η ώρα των καθαρών απαντήσεων: είναι με τους Ουκρανούς, που μάχονται για την ελευθερία τους, ή με τους εισβολείς του Πούτιν; Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.