Σάββατο 16 Απριλίου 2022

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ! ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΑ – ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ – ΘΑ ΣΑΣΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

gorynych1

Από την πρώτη στιγμή τόσο το makeleio.gr όσο κι άλλα μέσα της Ελλάδας – και όχι μόνο – είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσο τελέστηκαν εγκλήματα πολέμου από τους Ρώσους στη Μπούτσα.

Οι εικόνες από το χωριό ήταν πραγματικά αποκρουστικές αλλά τελικά ποιος ευθύνεται για αυτό το μακελειό με θύματα αθώους.

Η απάντηση φαίνεται ότι κρύβεται στο πρόσωπο που κρατούσε τη φωτογραφική μηχανή. Πρόκειται για τον φωτογράφο του Reuters Gleb Garanich που υπογράφει το αποκρουστικό φωτογραφικό υλικό.

Όπως εντοπίσαμε σοτ διαδίκτυο, ο τύπος αυτός έχει ήδη κατηγορηθεί για στημένες φωτογραφίες από τον Πόλεμο της Νότιας Οσσετίας το 2008. Συγκεκριμένα, είχε μεταδώσει fake φωτογραφίες από την πόλη Γκόρι της Γεωργίας περί δήθεν δολοφονίες Γεωργιανών από τα Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.

Συγκεκριμένα, τότε αποδείχθηκε ότι στο Γκόρι, το σώμα ενός εκ των θυμάτων, μεταφέρθηκε από άλλο σημείο επειδή είχε πιο βολική γωνία!!!!!

Και τώρα ο Garanich βρίσκεται στο Kramatorsk όπου μαίνονται σφοδρές μάχες!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.