Παρασκευή, Απριλίου 1

Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: «Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία γιατί φοβάται μην μπει φυλακή αυτός κι πατέρας του»

Η πρώτη συνέντευξη της μητέρας των παιδιών μέσα από τα κρατητήρια 

Για πρώτη φορά μίλησε μετά τη σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη μίλησε μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ).

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα υπερασπιστεί την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για να βρει δουλειά και για να έχει χρήματα να της δίνει, υποστήριξε η 33χρονη, αναφερόμενη σε συνομιλία που είχε με τον σύζυγό της.

Μιλώντας στο STAR, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι κατά την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται, τη ρώτησε αν θέλει να «βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου» με την ίδια να τον ρωτά αν σοβαρολογεί. 

Σύμφωνα με την ίδια, στην επικοινωνία τους, ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω», κάτι που δεν της δίνει ικανοποίηση. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών ανέφερε ότι δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι, μαζί με την οικογένειά του.

«Με έδιωξαν από τη δουλειά» της είπε για να τον ρωτήσει: «Σοβαρολογείς;». 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αυτόν να της απαντά «κι εγώ τι να κάνω;».

Όπως ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλει να τη δει.

 https://www.lykavitos.gr/news/greece/roula-pispirigkou-o-manos-tha-stiriksei-tin-katigoria-giati-fovatai-min-mpei-fylaki-ayto?utm_source=Notify&utm_medium=Push&utm_campaign=Push-Post

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .