Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Έλληνας επιχειρηματίας της Ρωσίας: «Ο Κ.Μητσοτάκης μας κατέστρεψε – Οι Ρώσοι μας αγαπούσαν και τώρα…»


Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο Ιωάννης Ζυπίδης, Έλληνας επιχειρηματίας που ζει στη Ρωσία

Μια άλλη πλευρά του πολέμου στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που έχει η πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για πολλούς Έλληνες ομογενείς παρουσίασε ο Έλληνας επιχειρηματίας Ιωάννης Ζυπίδης, ο οποίος ζει στη ρωσική πόλη Νοβοσιμπίρσκ. 

Ο Ι.Ζυπίδης τόνισε ότι ο Κ.Μητσοτάκης κατέστρεψε τους Έλληνες ομογενείς με την πολιτική που έχει στο θέμα της Ουκρανίας, καθώς έχει πάρει ξεκάθαρα το πλευρό του Κιέβου, κάτι που προκάλεσε το πατριωτικό αίσθημα των Ρώσων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «οι Ρώσοι έδειχναν την αγάπη τους και την προτίμηση τους για τους Έλληνες και πλέον δεν πατάει ψυχή χάρη στην πολιτική του Κ.Μητσοτάκη». 

Παράλληλα μίλησε και για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τα fake news της Δύσης και το Κιέβου. Ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι παρακολουθεί τρεις τηλεοράσεις: την ρωσική, την ουκρανική και την ελληνική και έχει φίλους και από τις δύο πλευρές, έχοντας δραστηριοποιηθεί και με Ρώσους και με Ουκρανούς.

Αναφέρθηκε στο περιστατικό στην Μπούκα και αναρωτήθηκε για το πώς γίνεται ο δήμαρχος της πόλης να ήταν τόσο χαρούμενος όταν ανακοίνωνε την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, ενώ υπήρχαν δήθεν πτώματα στους δρόμους.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε βίντεο, στο οποίο οι Ουκρανοί νεοναζί είχαν συλλάβει 18χρονο ρωσόφωνο και του είχαν ενωμένα τα γόνατα στο πάτωμα, χτυπώντας το επάνω γόνατο, ενώ στην συνέχεια του έκοψαν τα γεννητικά όργανα.

 pronews.gr στο Instagram

Τέλος, είπε πως οι Έλληνες της Μαριούπολης θεωρούν τους Ρώσους στρατιώτες «ειρηνοποιούς και απελευθερωτές» και όχι «κατακτητές».

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/omogeneia/ellinas-epixeirimatias-tis-rosias-o-k-mitsotakis-mas-katestrepse-oi-rosoi-mas-agapousan-kai-tora/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.