Νωρίτερα εν’ όψει Πάσχα θα πληρωθούν οι συντάξεις στους δικαιούχους.

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του μηνός Μαΐου έχει ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα, οι καταβολές των κύριων και επικουρικών συντάξεων σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΚΑ, θα ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου.

Οι ημερομηνίες

Οι πληρωμές των συντάξεων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΚΑ, θα ξεκινήσουν την Μεγάλη Τρίτη και θα ολοκληρωθούν την Μεγάλη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι «στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

– Στις 19 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ). Η κατάθεση θα γίνει στις 18/04.

– Στις 20 Απριλίου 2022 ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9. Η κατάθεση θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη.

– Στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8. Η κατάθεση θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη. 

 https://www.in.gr/2022/04/11/in-tv/syntakseis-oristikes-imerominies-pliromis-prin-pasxa/