Τρίτη, Απριλίου 5

Η έννοια για την κουκούλα και οι… αποσκευές για Κορυδαλλό! Τι ρώτησε και τι ζήτησε η Ρούλα από τους αστυνομικούς

Έκπληκτοι από τη στάση της 33χρονης οι αστυνομικοί που τη συνόδευαν

Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου διανύει τις πρώτες της (επεισοδιακές) ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί απομονωμένη και μακριά από τις άλλες κρατούμενες που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της και υπάρχουν φόβοι ακόμα και για προσπάθεια επίθεσης, έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά της και τη στάση της κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, την ημέρα δηλαδή της απολογίας της στην Ανακρίτρια.

«Κρεμάστε τη ρουφιάνα!..» Επεισοδιακές οι πρώτες ώρες της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού

 

 

Οι αστυνομικοί που συνόδεψαν την 33χρονη στο κτήριο της Ευελπίδων για τη μαραθώνια απολογία της, την περιέγραψαν ως «πάρα πολύ ψύχραιμη» και «χωρίς συναισθήματα», ακόμα και την ώρα που έμαθε για την προφυλάκισή της για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν στο Open οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες, δεν είδαν σκηνή με κλάματα της 33χρονης την ώρα που της ανακοινώθηκε η απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για προφυλάκιση, αλλά περιέγραψαν μια σκηνή στην οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου επαναλάμβανε συνεχώς:

«Είναι άδικο, είναι πάρα πολύ άδικο αφού δεν υπάρχουν στοιχεία. Γιατί να με πάνε φυλακή εμένα; Με τι στοιχεία; Όχι δεν μπορώ να το καταλάβω, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω».

Τι ζήτησε και τι ρώτησε τους αστυνομικούς

Λίγο πριν διασχίσει την απόσταση για να μπει στο κτήριο και να ανέβει στο γραφείο της Ανακρίτριας, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνομιλούσε με τους αστυνομικούς και αυτό που την ενδιέφερε ιδιαίτερα, όπως λένε, ήταν το να μη φανεί το πρόσωπό της και τους ζητούσε συνεχώς να της κατεβάζουν την κουκούλα.

«…. βάλτε μου την κουκούλα, προσέχετε μην πέσει. Έχει δημοσιογράφους εκεί έξω; Έχει κόσμο που φωνάζει;» φέρεται να έλεγε σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το Open.

Μάλιστα, η 33χρονη ενδιαφερόταν ιδιαίτερα, αφού μπήκε πια στο κτήριο και όπως μετέφεραν αστυνομικοί που τη συνόδευαν, για το αν της πέταξε κανείς τίποτα όσο περπατούσαν.

Επίσης, μόλις τελείωσε η μαραθώνια απολογία της και έπρεπε να πάρει το δρόμο της επιστροφής στη ΓΑΔΑ για να περάσει το βράδυ εκεί πριν την μεταφορά της στις φυλακές Κορυδαλλού, η στάση της προκάλεσε νέα εντύπωση στους αστυνομικούς.

Και αυτό γιατί τους ρωτούσε για το τι πράγματα θα μπορούσε να πάρει μαζί της στο κελί της στις φυλακές.

Στην Ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Παράλληλα με τις πληροφορίες για το πώς αντιδρούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, γινόταν γνωστό πως αύριο Τετάρτη ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης θα βρεθεί στο γραφείο της Ανακρίτριας, για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Κάτι που σημαίνει δύο πράγματα: αρχικά πως ο πατέρας των τριών κοριτσιών αποκτά πρόσβαση στη δικογραφία της υπόθεσης και εν συνεχεία πως πλέον αποκτά την ιδιότητα του διαδίκου.

Δασκαλάκης


https://www.newsbreak.gr/egklima/316840/pispirigkou-astynomikoi-koukoula/https://www.newsbreak.gr/egklima/316840/pispirigkou-astynomikoi-koukoula/
https://www.newsbreak.gr/egklima/316840/pispirigkou-astynomikoi-koukoula/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .