Τρίτη, Απριλίου 19

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Έπιασε το θρυλικό βελανίδι – Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο του φοβερού Σκρατ από την «Εποχή των Παγετώνων»

σκρατ

Κατά τη διάρκεια του έπος της «Εποχής των Παγετώνων», ο Σκρατ ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες.

Αφού όμως τα Blue Sky Studios θα κλείσουν τις πόρτες τους λόγω της αγοράς του Fox από την Disney, οι υπεύθυνοι για την πραγματοποίηση του saga αποχαιρέτησαν με ένα γλυκό βίντεο αυτού του σκίουρου.

H εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών κινουμένων σχεδίων Blue Sky Studios, η οποία ιδρύθηκε το 1987 και ανακοίνωσε ότι κλείνει τον Απρίλιο του 2021, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον Σκρατ να κάνει τελικά το… απίστευτο! Δηλαδή να τρώει το περιβόητο βελανίδι που κυνηγούσε με μανία, φέροντας την κυριολεκτικά την καταστροφή.

Το βίντεο έγινε viral μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και προκάλεσε συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους .

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο στα σόσιαλ μίντια, δείχνει τον σκίουρο Σκρατ να χοροπηδά πριν συναντήσει ένα βελανίδι. Κι ενώ μέχρι πρόσφατα ο Σκρατ προσπαθούσε συνέχεια να κρατήσει το βελανίδι του ασφαλές, χωρίς αποτέλεσμα, το νέο βίντεο δείχνει  20 χρόνια μετά μια εντελώς διαφορετική έκβαση στην ιστορία.
Αντί να προσπαθεί να το θάψει το βελανίδι, ο Σκρατ το κοιτά και το τρώει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .