Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Μάθετε να διακρίνεται την αλήθεια από τη φαντασία και θεραπευτείτε από τον διαβήτη!

Η κύρια αυταπάτη για τον διαβήτη που μειώνει τη ζωή των Ελλήνων

Ο Δρ Αλέξανδρος Παπάς είναι ενδοκρινολόγος από την Ελλάδα. Σήμερα, αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος ειδικός για τον διαβήτη στη χώρα. Όλες οι διασημότητες που πάσχουν από διαβήτη προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού μαζί του. Ασθενείς από τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες έρχονται να τον επισκεφθούν. Είναι ένας από τους σημαντικότερους ενδοκρινολόγους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι συγγραφέας 32 επιστημονικών βιβλίων και 3 επιστημονικών άρθρων που δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά.

Ο Δρ Αλέξανδρος Παπάς σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο, συμφώνησε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου μας. Παρακάτω, θα βρείτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην καταπολέμηση του διαβήτη.

Ο Δρ Αλέξανδρος Παπάς μας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι το επίπεδο σακχάρου στο αίμα ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΝΩΣΗ!

Τα θέματα που αναφέρθηκαν σε αυτό το άρθρο:

 • Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τη διατήρηση του επιπέδου σακχάρου στο αίμα;
 • Γιατί το 95% των διαβητικών δεν μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα;
 • Σε ποιες περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα να σταθεροποιηθεί τέλεια το επίπεδο σακχάρου στο αίμα;
 • ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ μέθοδοι για τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ;

Οι γιατροί ανησυχούν, τα φαρμακεία παρέχουν υπηρεσίες σε ασθενείς.

Δρ Αλέξανδρος Παπάς:

Σήμερα, οι περισσότερες από τις μεθόδους ελέγχου του επιπέδου σακχάρου στο αίμα βασίζονται σε προϊόντα με μετφορμίνη. Παρόλα αυτά, είναι μια ψευδαίσθηση ανίδεων ασθενών και γιατρών. Η μετφορμίνη οδηγεί σε ασθένειες και πρόωρο θάνατο. Οι βελτιώσεις δεν έχουν νόημα. Εάν συμβουλευτείτε έναν γιατρό για διαβήτη τύπου 2 και σας συνταγογραφήσει θεραπεία με βάση αυτά τα προϊόντα, απλά αποφύγετε έναν τέτοιο γιατρό όπως την πανούκλα.

Όλα αυτά τα προϊόντα κάνουν την ινσουλίνη να φτάσει στο κρίσιμο επίπεδο της, στο οποίο το αίμα γίνεται τόσο παχύ όσο το συμπυκνωμένο γάλα. Μεγάλες ποσότητες ινσουλίνης βλάπτουν σοβαρά το σώμα σας. Καταστρέφει κυριολεκτικά το συκώτι, τους νεφρούς και άλλα όργανα. Όσον αφορά τη συνοχή και την επίδραση, η ινσουλίνη μοιάζει πολύ με το γαστρικό οξύ. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν όλα τα όργανα σας ήταν γεμάτα με γαστρικό οξύ. Θα τα έκαιγε!

Το υψηλό επίπεδο ινσουλίνης που καταστρέφει τα κύτταρα διεγείρει την ανώμαλη διαίρεσή τους και προκαλεί καρκίνο. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, αυτή είναι η αιτία που το 28% των διαβητικών διαγιγνώσκονται με ΚΑΡΚΙΝΟ.

Επιπλέον, τα αιμοφόρα αγγεία οδηγούνται γρήγορα σε απόφραξη με χοληστερόλη λόγω του υψηλού επιπέδου ινσουλίνης: το παχύ αίμα δεν ρέει τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Έτσι, τα αιμοφόρα αγγεία γεμίζουν με χοληστερόλη που τελικά οδηγεί σε υψηλότερη αρτηριακή πίεση. Το 98% των διαβητικών πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση. Πολλοί μπορεί επίσης να έχουν μια ποικιλία άλλων προβλημάτων του καρδιαγγειακού συστήματος.

Ο κατάλογος των επικίνδυνων συνεπειών από τη χρήση μετφορμίνης:

 • Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος (συχνότερα, διάρροια, καούρα, ερυγή, έλκος στομάχου)
 • Υψηλή αρτηριακή αρτηριακή πίεση (ειδικότερα τη νύχτα), πονοκεφάλους, βούισμα στα αυτιά
 • Κίρρωση του ήπατος - το ήπαρ συγχωνεύεται με το συνδετικό ιστό και σταματά τον καθαρισμό του αίματος, οι τοξίνες εξαπλώνονται σε όλο το σώμα
 • Πέτρες στα νεφρά που προκαλούνται από την έντονη έλλειψη αλάτων και σακχάρου
 • Καρκίνος
 • Πρόωρος θάνατος εξαιτίας καταστροφής ενός οργάνου
 • Τύφλωση

Φυσικά, η εξέλιξη της νόσου εξαρτάται από τη δοσολογία και τη διάρκεια της θεραπείας, καθώς και από τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά. Επίσης, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!

Εάν η μετφορμίνη σκοτώνει, γιατί τη χρησιμοποιούμε;

Δρ Αλέξανδρος Παπάς:

Δυστυχώς, σήμερα, λίγοι γιατροί νοιάζονται για την υγεία των ασθενών τους. Απλώς κάνουν τη δουλειά τους και κερδίζουν χρήματα. Δεν ενδιαφέρονται αν θα ιαθείς ή όχι. Γι' αυτό και συνταγογραφούν αυτό που είναι επικερδές για εκείνους χωρίς να σκέφτονται πολύ. Να είστε σίγουροι ότι το να σας συνταγογραφήσουν προϊόντα με βάση τη μετφορμίνη, βοηθά στην επίτευξη ενός αξιοπρεπούς κέρδους. Και ναι, θα πουν ότι δεν θα διαρκέσει πολύ.

Τίποτα καλό δεν βγαίνει από την αδιαφορία! Κατά κανόνα, οι ασθενείς δεν γνωρίζουν σε ποιες συνέπειες θα οδηγήσουν αυτά τα προϊόντα και οι γιατροί δεν θεωρούν ότι πρέπει να τους ενημερώσουν.

Η προσπάθεια ομαλοποίησης του επιπέδου σακχάρου στο αίμα με τη βοήθεια επιθετικών χημικών είναι λάθος! Οι ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 μπορούν να βοηθηθούν! Το σημαντικότερο είναι η σωστή θεραπεία.

Ασθενείς που χρησιμοποιούσαν μετφορμίνη για πολλά χρόνια έρχονται συχνά σε μένα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, γερνούν νωρίτερα από ότι πρέπει.

Αυτή είναι μια συνηθισμένη ιστορία. Κατά κανόνα, οι ασθενείς διαγιγνώσκονται τυχαία με διαβήτη τύπου 2. Συνήθως αισθάνονται υπέροχα και δεν πιστεύουν καν ότι έχουν υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Στη συνέχεια όμως, τους συνταγογραφούν υψηλές δόσεις μετφορμίνης.

Βοηθά στη μείωση του επιπέδου σακχάρου στο αίμα, αλλά επιδεινώνει την κατάσταση με το χρόνο. Οι ασθενείς παραπονιούνται για χρόνια κόπωση, παχυσαρκία, υψηλή αρτηριακή πίεση και πονοκεφάλους. Τα πόδια τους αρχίζουν να πρήζονται. Τα πρόσωπά τους είναι επίσης πρησμένα το πρωί. Υποφέρουν από βουιτό στα αυτιά, μυρμήγκιασμα στα δάχτυλα, κρύα πόδια και χέρια. Η όραση και η μνήμη τους χειροτερεύουν.

Οι γιατροί λένε ότι η αιτία είναι ο διαβήτης. Αλλά η αιτία είναι η ινσουλίνη! Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, η αιτία είναι η μετφορμίνη που αυξάνει την παραγωγή ορμονών σε ανώμαλο επίπεδο!

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ. Εάν αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε τον διαβήτη με μετφορμίνη ή να μην τον αντιμετωπίστε καθόλου, επιλέξτε την πρώτη επιλογή. Εάν δεν τον αντιμετωπίσετε, ο διαβήτης τύπου 2 θα σας σκοτώσει ακόμα πιο γρήγορα. Η μόνη διαφορά είναι τα συμπτώματα.

Τα όργανα ενός διαβητικού μοιάζουν με καραμελωμένα κεράσια. Ήπαρ, στομάχι, νεφρά, καρδιά και - το κυριότερο πρόβλημα - τα αιμοφόρα αγγεία…

Τα αιμοφόρα αγγεία και τα εσωτερικά όργανα είναι φραγμένα!

Φανταστείτε καραμελωμένα κεράσια ή σμέουρα. Αυτό συμβαίνει στα αιμοφόρα αγγεία σας εάν έχετε διαβήτη. Τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων γεμίζουν με σάκχαρο και γίνονται άκαμπτα. Ως αποτέλεσμα, τα ίδια τα αιμοφόρα αγγεία στενεύουν ή χάνουν την ικανότητά τους να διαστέλλονται. Τα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία είναι τα πρώτα που υποφέρουν, έπειτα τα μεσαίου μεγέθους και τέλος και τα μεγαλύτερα πέφτουν θύματα του διαβήτη. Τα αιμοφόρα αγγεία υπάρχουν για να θρέφουν τα εσωτερικά όργανα, αλλά η διακοπή της ροής του αίματος οδηγεί στην ανάπτυξη χρόνιων ασθενειών.

Πώς ο διαβήτης καταστρέφει το σώμα σας από μέσα προς τα έξω:

Απώλεια όρασης

Ο διαβήτης οδηγεί στην απώλεια όρασης. Θα χάσετε την όρασή σας για πάντα. Ακόμη και η χειρουργική επέμβαση με λέιζερ δεν θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της όρασης που διαταράσσεται λόγω διαβήτη, επειδή ο αμφιβληστροειδής ξεφλουδίζει λόγω πολλών αιμορραγιών.

Κατεστραμμένα νεφρά

Το σάκχαρο απλώς φράσει το ουροποιητικό σύστημα, γεγονός που καθιστά το εσωτερικό περιβάλλον των νεφρών πολύ γλυκό. Το σάκχαρο μοιάζει πολύ με τα συντηρητικά. Διατηρεί τα νεφρά και πεθαίνουν αργά. Η χρόνια νεφρική ανεπάρκεια είναι η κορυφή του παγόβουνου, τα νεφρά σας μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν.

Απώλεια κινητικότητας των αρθρώσεων

Το αρθρικό υγρό διασφαλίζει την κινητικότητα των αρθρώσεων. Όταν τα αιμοφόρα αγγεία σταματούν να τρέφουν τις αρθρώσεις, το αρθρικό υγρό δεν παράγεται πλέον. Μια άρθρωση στεγνώνει και αποσυντίθεται. Ο πόνος γίνεται αφόρητος, τα παυσίπονα δεν βοηθούν. Οι αρθρώσεις κλείνουν τελείως και το άτομο χάνει την ικανότητά του να κινείται χωρίς υποστήριξη.

Απενεργοποίση νευρικού συστήματος

Όπως και πολλά άλλα όργανα, το νευρικό σύστημα υποφέρει από τη μεγάλη ποσότητα σακχάρου. Με την πάροδο του χρόνου, οι διαβητικοί αναπτύσσουν ψυχωτικές διαταραχές και γίνονται συναισθηματικά ασταθείς. Συχνά βιώνουν κατάθλιψη, δεν μπορούν να απολαύσουν τίποτα. Θέλουν μόνο να πεθάνουν.

Το δέρμα αρχίζει να σαπίζει!

Αρχικά, το δέρμα γίνεται ξηρό και ραγίζει, και στη συνέχεια ο ασθενής αναπτύσσει έκζεμα και, τέλος, έλκη. Οι μύες και τα οστά σαπίζουν λόγω του δέρματος. Εμφανίζεται άσχημη οσμή. Όλα οδηγούν σε γάγγραινα.

Ο διαβήτης είναι μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια. Τολμώ να πω ότι είναι η πιο επικίνδυνη. Λυπάμαι πολύ για άτομα που έχουν διαγνωστεί με διαβήτη. Προσπαθώ να τα βοηθήσω, αλλά όλα εξαρτώνται αποκλειστικά από αυτά.

Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο του επιπέδου σακχάρου στο αίμα εκτός από τη μετφορμίνη; Ας φανταστούμε έναν κανονικό συνταξιούχο που πάσχει από διαβήτη εδώ και χρόνια. Το επίπεδο σακχάρου στο αίμα αυξάνεται συνεχώς σε αυτό το άτομο. Ας υποθέσουμε ότι αυτός ο ασθενής λαμβάνει τακτικά μετφορμίνη και αισθάνεται άσχημα. Τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί αυτό; Είναι δυνατόν να διατηρηθεί το επίπεδο σακχάρου στο αίμα υπό έλεγχο;

Δρ Αλέξανδρος Παπάς:

Για άλλη μια φορά, ο διαβήτης τύπου 2 είναι μια πολύπλοκη, επικίνδυνη και συστημική ασθένεια. Είναι πολύ διαφορετικό από ένα κρύωμα ή τη διάρροια. Είναι πολύ χειρότερο. Αυτή η ασθένεια εξαπλώνεται σε όλο το σώμα σας, γι' αυτό πρέπει να ακολουθήσετε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Αν απλά αυξήσετε το επίπεδο της ινσουλίνης ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ολοκληρωμένες μεθόδους για να διατηρήσετε το επίπεδο σακχάρου στο αίμα σας υπό έλεγχο, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο τα προϊόντα που δεν μειώνουν μόνο το επίπεδο σακχάρου στο αίμα, αλλά είναι επίσης ασφαλή για το σώμα σας.

Εάν με ρωτήσετε ποιο προϊόν θα ήταν καλό για να διατηρήσετε το επίπεδο σακχάρου στο αίμα σας υπό έλεγχο από μόνοι σας, θα σας συνιστούσα να δοκιμάσετε το Insumed. Το Ελληνικό Κέντρο Ενδοκρινολογίας το ανέπτυξε το 2020. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν περιλαμβάνει χημικά όπως η μετφορμίνη. Πρόκειται για ένα ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 60 (!) ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.

Η φόρμουλα του προϊόντος περιλαμβάνει όλες τις βιταμίνες, μακρο- και μικροστοιχεία που χρειάζεστε εάν έχετε διαβήτη τύπου 2. Το Insumed περιέχει 28 εκχυλίσματα βοτάνων από όλο τον κόσμο.

Αυτό που κάνει το Insumed καλό είναι ότι είναι ασφαλές για το σώμα σας. Επιπλέον, το ενισχύει. Το κύριο σημείο είναι ότι έχει καλή επίδραση στην ασθένειά σας από κάθε άποψη.

Η αποτελεσματικότητα του Insumed δεν υστερεί σε τίποτα! Αφού αρχίσαμε να το συστήνουμε στους ασθενείς μας, το ποσοστό βελτίωσης της υγείας… Εννοώ να ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ… αυξήθηκε κατά 96%. Αυτό σημαίνει ότι 96 άτομα στα 100 δεν είναι νοσούσαν πλέον. Δεν υπάρχει ζάχαρο σε αυτά τα άτομα, αισθάνονται υπέροχα.

Το πιο ειλικρινές γράμμα για τη θεραπεία του διαβήτη

Θα ήθελα να σας δείξω ένα γράμμα από την Ανθή Ηλιοπούλου, συνταξιούχο από την Ελλάδα. Δεν πήρε θεραπεία στην κλινική μας (δεν μπορούσε να έρθει λόγω προβλημάτων υγείας). Της συνέστησα μέσω τηλεφώνου να δοκιμάσει το Insumed.

Και η κατάστασή της βελτιώθηκε.

Η Ανθή Ηλιοπούλου, 67 ετών συνταξιούχος από την Αγγλία, πάσχει από διαβήτη. Ζει στη Δράμα.

«Γιατί άλλοι γιατροί κρύβουν αυτό το εξαίσιο προϊόν - το Insumed - από τους ασθενείς τους; Ο διαβήτη μου ήταν απαίσιος. Ήμουν άρρωστη από τα 28 μου. Όταν έκλεισα τα 49, προέκυψαν σοβαρές επιπλοκές (ασθένειες των ματιών και των νεφρών). Μπορούσα να μυρίσω την ακετόνη… Η κόρη μου δεν μπορούσε να καθίσει δίπλα μου. Τα δάχτυλα των ποδιών μου ήταν μαύρα, υπήρχαν πάντα κάποιες πληγές στα πόδια μου. Κυριολεκτικά πέθαινα. Οι γιατροί είπαν ότι είχα πολύ λίγο χρόνο.

Άρχισα να σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες μου. Είχα ζήσει μια υπέροχη ζωή, σκέφτηκα, αλλά δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα και όταν έλεγα ότι ήθελα να πεθάνω, το έκανα λόγω νευρικής κρίσης. Γνώριζα ότι ο διαβήτης θα μπορούσε να ελεγχθεί επιτυχώς, αλλά δεν το πίστευα - όλοι έλεγαν ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα και ότι δεν έχει νόημα να μας επισκεφθείτε. Γι ' αυτό δεν πήγαινα. Τότε, σας είδα στην τηλεόραση και αποφάσισα να σας καλέσω.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σας και για την αποστολή του Insumed. Άρχισα να το χρησιμοποιώ αμέσως. Πέρασαν 4 μήνες από τότε, και είμαι ακόμα ζωντανή. Και θα ζήσω αρκετά χρόνια ακόμα, καθώς οι γιατροί λένε ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μου βελτιώθηκαν. Δεν έχω νιώσει τόσο υγιής και απαλλαγμένη από διαβήτη όπως τώρα εδώ και 10 χρόνια! Κοιμάμαι καλά, δεν αισθάνομαι διαρκώς να διψάω, δεν θέλω να πηγαίνω στην τουαλέτα όλη την ώρα, δεν αισθάνομαι κουρασμένη συνέχεια. Η αρτηριακή μου πίεση δεν αυξάνεται, η όρασή μου βελτιώθηκε. Συνεχίζω να διατηρώ υπό έλεγχο το επίπεδο σακχάρου στο αίμα μου και είμαι βέβαιη ότι η ζωή μου δεν θα είναι σύντομη. Ευχαριστώ πολύ για το Insumed

Πείτε μας πόσο διαρκεί μια θεραπεία με Insumed.


Δρ Αλέξανδρος Παπάς:

Για να είμαι ειλικρινής, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, αλλά αξίζει τον κόπο. Χρειάζονται αρκετοί μήνες, σε ορισμένες περιπτώσεις - έως και μισό χρόνο ίσως.

Να είστε έτοιμοι να αφιερώσετε χρόνο στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Αλλά μια θεραπεία με αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν και να ζήσετε μια φυσιολογική υγιή ζωή, όπως ζούσατε πριν από την εμφάνιση του διαβήτη.

Το Insumed βοηθά όλους, ειδικά ηλικιωμένους με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Επιτρέψτε μου να περιγράψω τα στάδια αποκατάστασης.

Αποκατάσταση αιμοφόρων αγγείων

Το κύριο αποτέλεσμα του Insumed δεν είναι μόνο η εξουδετέρωση του σακχάρου, αλλά και η ομαλοποίηση του επιπέδου γλυκόζης. Χάρη στο Ginkgo biloba που υπάρχει στη φόρμουλά του, διαλύει επίσης το σάκχαρο που έχει ήδη διεισδύσει στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Ως αποτέλεσμα, τα αιμοφόρα αγγεία «αποκαθίστανται» και γίνονται εύκαμπτα, τώρα μπορούν να στενέψουν και να διογκωθούν. Διαλύει επίσης θρόμβους και καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, αναγεννά τα μικρά τριχοειδή αγγεία. Γι ' αυτό δεν θα υποφέρετε πλέον από υψηλή αρτηριακή πίεση και θα ξεχάσετε την αδυναμία και την υπνηλία, θα απολαύσετε ταχύτερη επούλωση πληγών. Θα έχετε επίσης περισσότερη ενέργεια. Οι άνθρωποι συχνά ανακτούν γρήγορα την επιθυμία να κάνουν κάποιες οικιακές εργασίες ή να ασχοληθούν στον κήπο τους.

Ομαλοποίηση του επιπέδου γλυκόζης

Το Insumed δεν αυξάνει το επίπεδο ινσουλίνης, γι' αυτό και είναι ασφαλές. Αλλά έχει ένα εξαιρετικά ευεργετικό αποτέλεσμα - μειώνει την αντοχή στην ινσουλίνη. Είναι απίστευτο. Τα βιολογικά ενεργά συστατικά του προϊόντος εισέρχονται κατευθείαν στα κύτταρα των μυών, των λιπιδίων και του ήπατος και τα διεγείρουν να ανταποκριθούν πιο ενεργά στις ορμόνες του αίματος. Η ιατρική αποκαλεί αυτή τη διαδικασία «δευτερογενή σχηματισμό κυττάρων». Ως αποτέλεσμα, με την πάροδο του χρόνου, τα κύτταρα αρχίζουν να καταναλώνουν ενεργή γλυκόζη, αυξάνοντας έτσι το επίπεδό της. Αυτή η μέθοδος για τη χρήση γλυκόζης είναι η ασφαλέστερη για το σώμα σας.

Ένας ασθενής αρχίζει να αισθάνεται δυνατός και γεμάτος ενέργεια ανά πάσα στιγμή, ακόμη και μετά το γεύμα. Χωρίς δίψα. Χωρίς πρήξιμο ή ξηρότητα του δέρματος. Δεν υπάρχει ερεθισμός στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Χωρίς συχνή ούρηση.

Όσον αφορά τα φυσικά χαρακτηριστικά, θα δείτε μείωση των επιπέδων γλυκοποιημένης αιμοσφαιρίνης, καθώς και μείωση των επιπέδων σακχάρου και ακετόνης στα ούρα.

Κάψτε το υπερβολικό λίπος γρήγορα!

Το υπερβολικό βάρος επιδεινώνει την κατάσταση ενός διαβητικού 4-5 φορές. Γι' αυτό ένα από τα αποτελέσματα του Insumed είναι η απώλεια βάρους. Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους θα χάσετε βάρος: πρώτον, τα κύτταρα αρχίζουν να επεξεργάζονται ενεργά το σάκχαρο, μετατρέποντάς την σε ενέργεια. Δεύτερον, το σύμπλεγμα περιέχει πολύ συμπυκνωμένο εκχύλισμα Tribulus που είναι ένας ισχυρός καυστήρας φυσικού λίπους.

Η απώλεια 10 κιλών μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών που προκαλεί ο διαβήτης κατά 50%.

Βελτίωση στύσεως

Πολλοί διαβητικοί είναι ανίκανοι. Ένα από τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα του Insumed είναι η ομαλοποίηση του επιπέδου τεστοστερόνης και η αποκατάσταση της υγιούς στύσης. Ακόμα και άνδρες ηλικίας 50-60 μπορούν να κάνουν σεξ.

Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, των οστών και των μυών

Βοηθά στην αποκατάσταση ακόμη και πολύ κατεστραμμένου δέρματος και θεραπεύει έλκη, το δέρμα σταματά να αποσυντίθεται και να στεγνώνει. Το ίδιο συμβαίνει και στα οστά επειδή η φυσική τους σύνθεση αποκαθίσταται και σταματούν να είναι εύθραυστα. Όλοι οι ιστοί ανανεώνονται, οι μύες ανακτούν την ελαστικότητά τους.

Το Φαινόμενο της Πεταλούδας για κάθε διαβητικό!

Το αποτέλεσμα του Insumed είναι σαν τα φτερά μιας πεταλούδας, προκαλεί αλυσιδωτή αντίδραση αποκατάστασης της λειτουργίας όλων των εσωτερικών οργάνων και συνολικής βελτίωσης της υγείας. Η διαδικασία ξεκινά με την ομαλοποίηση της λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων και τελειώνει με την ανανέωση της όρασης και των αρθρώσεων.

Ξυπνήστε εύκολα

Ξυπνάτε το πρωί και αφήνετε το κρεβάτι σας εύκολα - δεν χρειάζεται να τεντώνεστε και να κάνετε μασάζ στα μουδιασμένα πόδια σας, την σπονδυλική σας στήλη και τον αυχένα σας. Ένα πρωινό, γεμάτο ενέργεια.

Υπέροχη διάθεση και συνολική υγεία

Το πρωί και όλη την ημέρα. Κοιμηθείτε καλά, κοιμηθείτε αρκετά. Θα νιώσετε νεότεροι. Δεν θα πηγαίνετε στην τουαλέτα τη νύχτα. Χωρίς πόνο, χωρίς κακές οσμές.

Νόστιμο πρωινό

Θα προσθέσετε πολλά τρόφιμα στη διατροφή σας που δεν θα είναι πλέον όλα αυστηρά. Θα γεύεστε τα τρόφιμα που να ονειρεύεστε τώρα. Πλέον σταματάνε οι αυστηρές δίαιτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Απολαύστε τα αγαπημένα σας πιάτα!

Ηρωική αντοχή

Όπου κι αν πάτε έξω, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τα πόδια σας - το περπάτημα δεν θα είναι μια δυσάρεστη εμπειρία για εσάς, θα μπορείτε να περπατάτε όλη την ημέρα και τα πόδια σας δεν θα κουραστούν. Τα παπούτσια και οι κάλτσες σας δεν θα σας αφήνουν σημάδια που θυμίζουν ίχνη σχοινιού στα λουκάνικα στα πρησμένα πόδια σας.

Απόλυτη σιωπή

Θα νιώθετε ήρεμοι και χαλαροί. Δεν θα υπάρχει συνεχής πόνος που σας ενοχλούσε και σας εμπόδιζε να εστιάζετε σε κάτι άλλο. Όταν δεν αισθάνεστε πόνο, αρχίζετε ξαφνικά να παρατηρείτε συνηθισμένα πράγματα, ήχους και οσμές που είχατε ξεχάσει.

Η όρασή σας είναι υπέροχη

Ακόμα κι αν η όραση σας έχει υποστεί σοβαρή βλάβη, θα αρχίσει να αποκαθίσταται. Θα δείτε καθαρά όλα όσα δεν θα μπορούσατε να δείτε: δείτε τους αριθμούς των λεωφορείων από μακριά και απολαύστε την ομορφιά της φύσης.

Το σημαντικότερο είναι ότι θα παρατείνει τη ζωή σας! Ακόμα και τα ηλικιωμένα άτομα, θα νιώσετε υγιείς και γεμάτοι ενέργεια. Δεν θα χρειάζεστε τη φροντίδα των συγγενών σας, θα μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Έλλειψη Insumed στα φαρμακεία της Ελλάδος!

Από όσο γνωρίζω, είναι δύσκολο να αγοράσει κάποιος το Insumed στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είναι ένα δυσεύρετο προϊόν. Είναι αλήθεια; Τι θα συνιστούσατε στους διαβητικούς που ζουν στην Ελλάδα;

Ναι αυτό είναι αλήθεια. Ο αριθμός των παρτίδων Insumed είναι πάντα περιορισμένος, γι' αυτό το προϊόν δεν παρέχεται στα φαρμακεία. Δυστυχώς, οι περισσότερες παρτίδες αγοράζονται από ιδιωτικές εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Έχω όμως καλά νέα για τους αναγνώστες σας: Συμβουλεύτηκα τους συναδέλφους μου και αποφάσισα να προσφέρω στους αναγνώστες σας κάποια ποσότητα Insumed σε ελάχιστη τιμή. Παραδίδουμε το προϊόν μέσω ταχυδρομείου απευθείας στο χώρο των ασθενών. Μπορούμε να το παραδώσουμε σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ελληνική επικράτεια.

Ακολουθούν οι προϋποθέσεις για την παραλαβή του Insumed.

Προϋποθέσεις:

 • Πρέπει να ζείτε στην Ελλάδα. Δεν θα στείλουμε το Insumed στο εξωτερικό.
 • Μπορείτε να λάβετε το Insumed ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Προτρέπουμε τους μεταπωλητές να μην μεταπωλούν το Insumed με υψηλές τιμές. Το να κερδίζεις χρήματα σε βάρος ασθενών είναι πολύ άσχημο! Το Insumed θα σταλεί μόνο σε ένα άτομο. Αυτό το άτομο να πάρει την ποσότητα του προϊόντος που χρειάζεται ένα άτομο για να απαλλαγεί από το πρόβλημα (ή περισσότερα εάν υπάρχουν πολλά άτομα με διαβήτη σε αυτήν την οικογένεια).

Για να λάβετε μέρος στο πρόγραμμά μας, πατήστε το κουμπί «Περιστροφή» στον τροχό με τις εκπτώσεις που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ανάλογα με το τι δείχνει ο τροχός, μπορείτε να αγοράσετε το Insumed με τη συγκεκριμένη έκπτωση. Μπορείτε να περιστρέψετε τον τροχό μόνο μία φορά.

Αρπάξτε την ευκαιρία πριν την αρπάξει κάποιος άλλος!

Δυστυχώς, δεν έχουμε επαρκή ποσότητα αυτού του προϊόντος για όλους τους διαβητικούς της Ελλάδος. Γι' αυτό αποφασίσαμε να το προσφέρουμε σε όλους όσους κάνουν παραγγελία εδώ πιο γρήγορα από τους υπολοίπους. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον έλεγχο του επιπέδου σακχάρου στο αίμα σας με τη βοήθεια αυτού του μοναδικού συμπλέγματος, σας συνιστούμε να το παραγγείλετε όσο το δυνατόν συντομότερο, όσο είναι ακόμα διαθέσιμο.

Προσοχή παρακαλώ! Το Insumed εξαντλείται πολύ γρήγορα!
Ο αριθμός των διαθέσιμων πακέτων μειώνεται πολύ γρήγορα!

24.04.2022 αριθμός των διαθέσιμων πακέτων με έκπτωση:

19 προϊόντα.

Μπορείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα και να λάβετε το «Insumed» σε μειωμένη τιμή.

Δοκιμάστε την τύχη σας!
Ο ιστότοπός μας σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μια έκπτωση 50% στο Insumed. Για να το κάνετε, πιέστε το πλήκτρο "SPIN" και περιμένετε να σταματήσει ο τυχερός τροχός. Ίσως να είστε τυχεροί σήμερα! Καλή τύχη!

Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι (συμπεριλαμβάνεται): 24.04.2022

 

https://komemie.ru/?fbpixel=1388294261634977&ad_id=23850617042350080&fbclid=IwAR1K04Bwvz6j7W79X5JCpuvnkXA_buf-KxhRdkLX_H99j2Udcy7f9VoFUCs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.