Σάββατο, Απριλίου 2

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η αλήθεια θα λάμψει – Κάντε άρση στο κινητό του Μάνου

«Δεν ήταν η αδερφή μου σε όλα τα περιστατικά στο νοσοκομείο»

«Φωτιές» γύρω από το θέμα του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα ανάβει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας, που κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας, επαναβεβαιώνει τη στήριξη στην αδερφή της, τονίζοντας πως η αλήθεια θα λάμψει και θα προκαλέσει έκπληξη.

Πάτρα: Οι δύο άγνωστες ουσίες που ανιχνεύθηκαν στην Τζωρτζίνα

«Έχω βάσιμες ενδείξεις για τον ένοχο σε αυτή την υπόθεση και θα δουλέψω, ώστε αυτές οι ενδείξεις να γίνουν αποδείξεις. Αν η Ρούλα είχε κάνει κακό στα παιδιά, θα την είχα σκοτώσει με τα ίδια μου τα χέρια», τονίζει, μεταξύ άλλων.

Πάτρα: Η συνομιλία της Ρούλας με φίλη της πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας

Μάλιστα, υπογραμμίει πως πρέπει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, για τον πατέρα των τριών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, για να διαπιστωθούν οι κινήσεις, οι κλήσεις και οι συνομιλίες που είχε όταν πέθανε η Τζωρτζίνα.

Τι είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο Mega

Δημοσιογράφος: Δήμητρα, όλα αυτά που λένε, έχουν βγει διάφορα σενάρια, ότι μπαίνετε στο κάδρο εσύ και ο Μάνος. Τα διαβάζεις όλα αυτά, φαντάζομαι…

Πάτρα: «Η σπιτονοικοκυρά δεν είχε καρκίνο – Να ερευνηθεί ο θάνατός της»

Δήμητρα: Δεν τα διαβάζω, δεν ασχολούμαι καθόλου από χθες.

Δημοσιογράφος: Φοβάσαι ότι μπορεί να σε στοχοποιήσουν;

Δήμητρα: Γιατί να φοβηθώ; δεν υπάρχει λόγος να φοβηθώ. Όποιος είναι αληθινός δεν έχει λόγο να φοβηθεί.

Δημοσιογράφος: Περίμενες την εξέλιξη με τη Ρούλα;

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ζήτησε και έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με τάμπλετ της

Δήμητρα: Όχι, όχι…

Δημοσιογράφος: Δεν πήγε ποτέ το μυαλό σου;

Δήμητρα: Ούτε τώρα πάει.

Δημοσιογράφος: Τι πιστεύεις πως έχει γίνει;

Δήμητρα: Δεν μπορώ να σου πω. Θα τα πω όλα αλλού, εκεί που πρέπει. Είμαι σίγουρη για κάποια πράγματα, 99% που έχουν συμβεί και θα φανούν.

Δημοσιογράφος: Υπάρχουν τοξικολογικές, υπάρχει μία ουσία η οποία ανευρέθηκε.

Δήμητρα: Στις πρώτες γιατί δεν ανιχνεύτηκε και ανιχνεύτηκε τώρα που έγινε η επαλήθευση;

Δημοσιογράφος: Εννοείς, στις πρώτες τοξικολογικές; Στις πρώτες τοξικολογικές εντοπίστηκαν κάποια λάθη όπως είπαν οι γιατροί.

Δήμητρα: Α, είπαν οι γιατροί λάθη. Εντάξει, άμα είπαν οι γιατροί… Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα βγει, αυτό είναι δεδομένο. Εμείς την αλήθεια την ξέρουμε…

Δημοσιογράφος: Ποια είναι η αλήθεια;

Δήμητρα: Δεν μπορώ να σου πω, θα την αφήσω να βγει από μόνη της.

Δημοσιογράφος: Γιατί πιστεύεις ότι φτάσαμε εδω; Γιατί η Ρούλα να είναι στοχοποιημένη και από ποιους;

Δήμητρα: Θες να ονοματίσω τώρα;

Δημοσιογράφος: Ναι…

Δήμητρα: Ξέρεις για ποιους δημοσιογράφους μιλάω. Στα ‘χω ξανά πει. Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι εμμονικοί. Θέλανε ένα εξιλαστήριο θύμα, ε, δεν υπήρχε άλλο. Αν ήταν ο Μάνος εκείνη τη στιγμή εκεί, θα ήταν ο Μάνος, αν ήμουν εγώ θα ήμουν εγώ, αν ήσουν εσύ θα ήσουν εσύ.

Δημοσιογράφος: Για ποιο λόγο ρε συ Δήμητρα, να είναι εμμονικοί οι δημοσιογράφοι όμως;

Δήμητρα: Αυτό το ξέρουν οι ίδιοι και η συνείδησή τους.

Δημοσιογράφος: Κανείς δημοσιογράφος δεν είχε προηγούμενα με τη Ρούλα, μέχρι να σκάσει το θέμα όπως έσκασε, όλοι έλεγαν για μία μάνα που ζούσε το δικό της Γολγοθά.

Δήμητρα: Όχι, όχι δεν το έλεγαν όλοι. Παίζονται φιλίες, παίζονται συμφέροντα, παίζονται πολλά. Είναι κάποια άτομα που ήταν εμμονικά με τη Ρούλα, που έχουν κάποιες συγκεκριμένες φιλίες και ήθελαν να κινήσουν όλες τις υποψίες προς τα εκεί.

Δημοσιογράφος: Μπορεί να κινήσεις τις υποψίες, αλλά οι εξετάσεις είναι μία τρανταχτή απόδειξη, κατάλαβες;

Δήμητρα: Η Ρούλα, όταν βγήκε το παιδί από εδώ, από τη ΜΕΘ για να πάει στο «Αγλαΐα Κυριακού» ακολουθούσε από πίσω το ασθενοφόρο με τον Μάνο. Την άφησε στο νοσοκομείο, πήρε ο Μάνος όλα τα φάρμακα της Τζωρτζίνας και τα ρούχα γιατί είπαν ότι θα τα δίνουν αυτοί, κατέβηκε ο Μάνος πάλι στην Πάτρα και πέντε μέρες, τέσσερις… πόσες ήταν το παιδί μέσα; Η Ρούλα δεν ξαναβγήκε από το νοσοκομείο. Πού το είχε κρύψει, ό,τι και να είχε πάρει. Πού ήταν, τί ήταν; Δεν ξέρω τι έχει τελειώσει η αδερφή μου και τα έκρυβε τόσο καλά; Ούτε ρούχα δεν είχε μαζί της, φόραγε τα ίδια ρούχα….

Δημοσιογράφος: Από ό,τι όμως έχει ακουστεί σε όλα τα περιστατικά, η Ρούλα ήταν το μόνο άτομο το οποίο ήταν μέσα.
Δήμητρα: Όχι, δεν ήταν σε όλα τα περιστατικά. Στην Τζωρτζίνα στα εννιά επεισόδια, δέκα που λένε ότι είναι ύποπτη για αυτό. Σε δύο ή τρία περιστατικά από αυτά που έκανε η Τζωρτζίνα με τις κρίσεις, ο Μάνος ήταν μέσα στο δωμάτιο, μαζί με τη Ρούλα. Ήταν ο Μάνος που τσακώθηκε με τους γιατρούς γιατί διώχνανε το παιδί άρον άρον.

Δημοσιογράφος: Δεν κατέληξε το παιδί όταν υπήρχε κάποιος άλλος εκεί.

Δήμητρα: Υποτίθεται ότι έχουν γίνει, όπως λένε εννιά απόπειρες, δέκα, δεν θυμάμαι πόσες λένε, κατά της Τζωρτζίνας. Στις τρεις υποτίθεται από αυτές τις απόπειρες, ο Μάνος ήταν μέσα. Ήταν μπροστά στις κρίσεις που έκανε η Τζωρτζίνα. Ήταν μπροστά!

Δημοσιογράφος: Δεν ήταν όμως στους θανάτους, δεν ήταν όταν κατέληγαν τα παιδιά.

Δήμητρα: Δεν μπορεί να το ξέρει κανένας αυτό, αν γίνει μία καλή άρση θα δουν αν ήταν και τι έβλεπε.

Δημοσιογράφος: Πρώτη φορά ακούγεται αυτό, δηλαδή τι εννοείς; Ήταν ο Μάνος εκεί ή του είχε κάνει μία βιντεοκλήση η Ρούλα;

Δήμητρα: Ακριβώς. Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε το τελευταίο επεισόδιο που κατέληξε, μιλάγανε σε βιντεοκλήση γιατί ανέβαινε ο Μάνος στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ.
 

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/580726/dhmhtra-pispirigkoy-na-ginei-arsh-aporrhtoy-ston-mano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .