Τρίτη, Απριλίου 19

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ...



ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.....

Γράφει ο Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Γιατί το έγγραφο του ΕΟΔΥ με τους θανάτους δεν έφτασε ποτέ στο ΣτΕ;;;

Μήπως γιατί περιέχει την μεγαλύτερη μαθηματική εξαπάτηση;

Εξηγώ.

Όπως βλέπετε στο έγγραφο που δημοσίευσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολακης, το οποίο επιβεβαιώνεται από πηγές ότι είναι καθ' όλα γνήσιο, ο ΕΟΔΥ κάνει ποσόστωση του αριθμού των νεκρών €mbολιασμένων σε σχέση με τους αν€mbολιαστους συγκρίνοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών, ενώ γνωρίζει ότι από 26/2/2020 που εκδηλώθηκε η πανδημία στη χώρα μας μέχρι 30/4/2021 η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών είτε δεν είχαν πρόσβαση στα εμβόλια , είτε αυτά δεν υπήρχαν καν.

Από 26/2/2020 έως 30/4/2021 οι νεκροί στην Ελλάδα ανέρχονται στον αριθμό των 10.381 ατόμων.

Που σημαίνει ότι από 1/5/2021 έως 22/3/2022 ο αριθμός των νεκρών επί τη βάση των οποίων πρέπει να γίνει η σύγκριση για να εξαχθούν μαθηματικά συμπεράσματα είναι

27.029-10.381= 16.648.

Το 100% λοιπόν είναι το 16.648

Οι πλήρως €mbολιασμενοι (δλδ €mbολιασμενοι με 2 δόσεις και λιγότερο από 7 μήνες και €mbολιασμενοι με 3 δοσεις) νεκροί είναι 5.022 άτομα.

Συνεπώς ο πραγματικός αριθμός πλήρως εμβολιασμένων νεκρών είναι 30%.

Μήπως γι' αυτό το συγκεκριμένο έγγραφο δεν έφτασε ΠΟΤΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας;;;

Μήπως γι' αυτό το ελληνικό κράτος αποφάσισε να εξευτελίσει τον πιο πολύτιμο θεσμό του, την ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, και απαξίωσε να παραστεί με συνήγορο υπεράσπισης του μεγαλύτερου πολιτικού εγκλήματος από την 7ετια των Συνταγματαρχών;;;

Μήπως για αυτό κωλυσιεργεί εδώ και δύο μήνες την επιβολή των προστίμων (από τα 300 ευρώ έχει επιβάλλει τα 150, ώστε να ισοφαρίσει με το επίδομα φτώχειας των 200 ευρώ που θα δώσει την άλλη εβδομάδα) στους άνω των 60 ετών;;

Υ.Γ. Ελπίζω ότι το ΣτΕ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσει επιτέλους με βάση το ΣΎΝΤΑΓΜΑ της χώρας και όχι το εκάστοτε κυβερνητικό αφήγημα, πόσο μάλλον μιας παραπαίουσας κυβέρνησης με βραχεία ημερομηνία λήξης.

Στην επόμενη ΦΩΤΟ απόσπασμα από το ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο του ΕΟΔΥ της 30/4/2021

και στην αμέσως επόμενη ΦΩΤΟ το απόσπασμα από την έκθεση του ΕΟΔΥ της 22/3/2022.

ΠΗΓΗ ΦΒ

1 σχόλιο:

Evans είπε...

Αγαπητέ Κωνσταντίνε δεν νομίζω ότι θα συμβεί αυτό που ελπίζεις. Υπενθυμίζω απλά πριν μερικούς μήνες τι έγινε με τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ. Όλοι τους από κάπου κρατιούνται οπότε μην περιμένουμε δικαιοσύνη σε ένα καθεστώς χειρότερο και από Βόρειας Κορέας που απλά φοράει τη μαασκαράτα του Δυτικού φαρισαϊκού σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα...αυτού του σεβασμού που αφήνει στην πείνα 10000 υγειονομικούς και πέντε να αργοπεθαίνουν...απλά ντροπή και αίσχος...φθάνει όμως Η Οργή Του Θεού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .