Δευτέρα, Απριλίου 4

“ΜΠΟΥΜ”: Που θα μπορούσε να βρει κεταμίνη; – Άτομο του περιβάλλοντος της Ρούλας «εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών»

ROULA-1-1024x599-1-768x449-1-768x449-1-1

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες αναφορικά με το πως προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, την οποία κατηγορείται ότι έδωσε στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα με αποτέλεσμα να την οδηγήσει στο θάνατο.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με το πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη η 33χρονη μητέρα, η οποία ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως αρνείται ότι σκότωσε την κόρη της.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η εν λόγω πληροφορία προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη κι ερευνάται από τις αρχές.

Η οικογένεια θεωρεί ότι η κεταμίνη, η οποία αποτελεί και ναρκωτική ουσία και μάλιστα κάποια εποχή ήταν στη μόδα, προέρχεται από συγκεκριμένο πρόσωπο του περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, είναι πως το εν λόγω πρόσωπο καταδεικνύεται πως εμπλέκεται και με υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάτρα κι ότι είναι γνωστός στην Ασφάλεια.

«Αρχικά είχε αναφερθεί ότι η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από τη φαρμακαποθήκη, που εργαζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με τις έρευνες και διερευνάται» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%9c-%ce%a0%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%af%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .