Σάββατο, Απριλίου 30

Ντέμης Νικολαΐδης & Κατερίνα Παναγοπούλου: Πέρασαν μαζί τις πασχαλινές τους διακοπές

Ντέμης Νικολαΐδης & Κατερίνα Παναγοπούλου: Πέρασαν μαζί τις πασχαλινές τους διακοπές

Μπορεί το τελευταίο διάστημα φήμες να τους ήθελαν να έχουν ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση τους, ωστόσο η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι.

Κάτι που επιβεβαίωσε στο «Πρωινό» την Παρασκευή ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας.

Μπορεί το τελευταλιο διάστημα, φημες να τους ήθελαν να έχουν ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του, ωστόσο η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι μαζί και μάλιστα, είναι πολύ ερωτευμένοι.

Κάτι που επιβεβαίωσε στο «Πρωινό» την Παρασκευή ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος με αφορμή τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος έχουν χωρίσει, είπε on air: «Η Κατερίνα και ο Ντέμης είναι μαζί, δεν έχουν χωρίσει.

Μαζί πέρασαν τις πασχαλινές τους διακοπές. Το μόνο άγχος τους είναι πώς να αποφύγουν τους δημοσιογράφους.

Είναι μαζί και πάρα πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους».

Θυμίζουμε πως οι φήμες πως η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Ντέμης Νικολαΐδης ξεκίνησαν όταν οι δυο τους απαθανατίστηκαν να τρώνε μαζί σε γνωστό μαγαζί του Ψυχικού. 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.