Παρασκευή, Απριλίου 15

«Βόμβα»: Πατέρας ξανά ο Μάνος Δασκαλάκης; – Τι αναφέρει φίλος του;

 Ο φίλος του 30χρονου αφήνει αιχμές για δίδυμα

Ένας άνθρωπος που δηλώνει φίλος του Μάνου Δασκαλάκη υποστήριξε πως μίλησε τελευταία φορά μαζί του πριν από τρεις ημέρες και αποκάλυψε ότι η σύντροφος του 30χρονου στην Αθήνα, με την οποία έχει σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, είναι έγκυος!

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην εκπομπή «το Πρωινό» σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τη σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη: «Είναι με μια κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια»!

Η χρήση του πληθυντικού αριθμού υποδηλώνει δηλαδή… δίδυμα; Αν και παρακάτω, ο άνδρας χρησιμοποίησε ενικό αριθμό σε σχετική αναφορά στην εγκυμοσύνη.

Ερωτώμενος αν του το παραδέχθηκε ο ίδιος ο 30χρονος, ο φίλος του απάντησε: «Όχι δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Πλέον δεν μου απαντάει ο Μάνος στα μηνύματα. Μέχρι πριν τρεις μέρες μιλάγαμε. Του λέω να σου πω, έχω μάθει ότι είσαι με μια κοπέλα εδώ στην Αθήνα, αληθεύει; Κι ότι περιμένεις ένα παιδάκι; Μου λέει δεν μπορώ να σου πω ρε φίλε. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα».

 pronews.gr στο Instagram

Η δημοσιογράφος της εκπομπής σχολιάζει πως φημολογείται ότι είναι δύο χρόνια μαζί με αυτή την κοπέλα, με τον φίλο του Μάνου Δασκαλάκη να το επιβεβαιώνει: «Ναι αυτό το γνωρίζω ότι είναι με την κοπέλα δύο χρόνια εδώ στην Αθήνα και συζεί μαζί της».

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/vomva-pateras-ksana-o-manos-daskalakis-ti-anaferei-filos-tou/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .