Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

ΚΕΡΑΥΝΟΣ από τον κορυφαίο επιστήμονα Ζελένκο: Με τον COVID και τα εμβόλια ΜΕΙΩΝΟΥΝ τον παγκόσμιο πληθυσμό

1

Ο κορυφαίος επιστήμονας Dr. Βλαντιμίρ Ζελένκο, δίνει ακόμα ένα χαστούκι στην διαπλοκή σε Ελλάδα και δυτικό κόσμο σχετικά με τους φερόμενους ως θανάτους COVID κα ιτα εμβόλια που προσφέρονται μαζικά ακόμα και σε παιδιά αναφέροντας ξεκάθαρα πως όλα γίνονται για να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είναι εντελώς παλαβό και ανεύθυνο! Είναι ανθρωποκτόνο να εμβολιάσεις ένα οποιοδήποτε παιδί που έχει έναν ρυθμό ανάρρωσης 99,998% απ’ τον covid-19 χωρίς καμία θεραπεία σύμφωνα με το CDC.

Ποια είναι η ιατρική αναγκαιότητα να αντιμετωπίσεις ένα οποιοδήποτε παιδί; Δεν υπάρχει καμία!!!!

Ο σκοπός του είναι να καταστρέψει τα παιδιά σας σε πολλά επίπεδα και να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε πολλά επίπεδα!!!!!!

Άνθρωποι πέθαναν μέσα στο νοσοκομείο, όχι από covid-19 αλλά από την ρεμδεσιβίρη και το βαρότραυμα απ’ τους αναπνευστήρες!!!!!».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a5%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.