Πέμπτη, Απριλίου 21

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ DNA – “Όταν προέκυπταν εγκυμοσύνες, υπερηφανευόταν πόσο καρπερός είναι”

δω

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των νεκρών Παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου τώρα να φέρεται να θέλει να καταθέσει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη για την πρόθεσή του να ζητήσει τεστ DNA.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ια να διαπιστώσει αν πράγματι είναι ήταν της Μαλένας και της Ιριδας.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία διά παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση.

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός» είπε άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον, σύμφωνα πάντα με το pelop.gr.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%93%ce%99%ce%9d%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%9a%ce%9f%ce%9c%ce%9f%ce%99%ce%a1%ce%91%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%98%ce%95%ce%a4%ce%95%ce%99-%ce%9c%ce%97%ce%9d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .