Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Η εξομολόγηση της Παυλίνας Βουλγαράκη: «Έχω insomnia - Κοιμάμαι σπάνια ή δεν κοιμάμαι καλά»

Η εξομολόγηση της Παυλίνας Βουλγαράκη: «Έχω insomnia - Κοιμάμαι σπάνια ή δεν κοιμάμαι καλά»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί και κοιμάται σπάνια.

«Έχω insomnia από παιδί. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κοιμηθώ. Και κοιμάμαι και πολύ σπάνια. Ακόμα κι όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι τόσο ελαφριά, που ακούω τα πάντα. Ή όταν ονειρεύομαι

καταλαβαίνω ότι ονειρεύομαι...».


Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο. Δεν με έχει κουράσει, έτσι έχω μάθει. Μπορεί να περάσει μία ολόκληρη ημέρα και να αισθανθώ ότι δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Ή να έχω κοιμηθεί μία με δύο ώρες», αποκάλυψε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Παυλίνα Βουλγαράκη υπογράμμισε πως «δεν έχω αισθανθεί βάρος το επίθετό μου. Νομίζω ότι η οντότητά μου είναι μεγαλύτερη από μένα».

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.