Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Η Kim Kardashian σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον Steve Davidson!

Η Kim Kardashian σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον Steve Davidson!

Τον έρωτα στα μάτια του Steve Davidson φαίνεται πως βρήκε η Kim Kardashian μετά τον Kanye West και δεν το κρύβει!

 Η Kim Kardashian και ο Steve Davidson δείχνουν δημόσια πλέον τον έρωτά τους, μέσα από κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Η διάσημη τηλεπερσόνα ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο Instagram, με τον αγαπημένο της από κάποιο εστιατόριο. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους βγήκαν για φαγητό και πόζαραν αγκαλιασμένοι,

ενώ απολάμβαναν το γεύμα τους.

Νωρίτερα, η διάσημη τηλεπερσόνα ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο Instagram, με τον αγαπημένο της από κάποιο εστιατόριο. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους βγήκαν για φαγητό και πόζαραν αγκαλιασμένοι, ενώ απολάμβαναν το γεύμα τους.

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε λίγο μετά την είδηση, ότι ο πρώην σύντροφός της Ray J σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και δεύτερο sex tape με την ίδια.

Η Kim ωστόσο, έχει προσλάβει ήδη νομική ομάδα από την κυκλοφορία της πρώτης ερωτικής ταινίας, η οποία έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μην ξανασυμβεί το ίδιο.

 

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.