Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Le Monde: Η Ελλάδα ξεσπά ενάντια στη «Μήδεια της Πάτρας»

Le Monde: Η Ελλάδα ξεσπά ενάντια στη «Μήδεια της Πάτρας»

«Η Ελλάδα ξεσπά ενάντια στη “Μήδεια της Πάτρας”». Αυτός ο τίτλος κοσμεί το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» όσον αφορά στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η εφημερίδα αναφέρει πως «Μήδεια» την αποκαλούν τα ελληνικά ΜΜΕ, καθώς η 33χρονη από την Πάτρα διώκεται για την «ανθρωποκτονία από πρόθεση» της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, η οποία πέθανε τον Ιανουάριο, σε ηλικία 9 ετών.

Στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται ότι η αυτοψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις διαπίστωσαν την παρουσία μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, εξηγώντας ότι πρόκειται για ισχυρό παυσίπονο, που πωλείται και στη μαύρη αγορά ως φάρμακο.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η 9χρονη πέθανε μόλις είκοσι λεπτά μετά τη χορήγηση της ουσίας, παρά το γεγονός ότι οι νοσηλευτές την είχαν επισκεφτεί μία ώρα πριν, με αποτέλεσμα να κινηθούν νομικές διαδικασίες εναντίον της μητέρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.