Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! “ΤΡΕΧΟΥΝ” ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΡΩΣΙΚΟΥΣ S-300 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;

S-300

Η κυβέρνηση της Σλοβακίας υλοποίησε τη δέσμευση της για στήριξη της αεράμυνας της Ουκρανίας. Όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα σήμερα το σύστημα S-300 SAM της Σλοβακίας παραδόθηκε στην Ουκρανία, μετέδωσε το σλοβακικό τηλεοπτικό κανάλι Markiza την Παρασκευή, επικαλούμενο τον πρωθυπουργό Έντουαρντ Χέγκερ.

«Αυτή είναι μια υπεύθυνη απόφαση της χώρας μας. Η Σλοβακία παρέχει βοήθεια με τη μορφή παροχής ενός αμιγώς αμυντικού συστήματος στην Ουκρανία», ανέφερε ο πρωθυπουργός Χέγκερ σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι σπεύδοντας όμως να τονίσει πως «η προμήθεια του συστήματος δεν σημαίνει ότι η Σλοβακία έχει γίνει μέρος της ένοπλης σύγκρουσης στην Ουκρανία».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.