Παρασκευή, Απριλίου 8

Δ.Τ. Νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα παρακολούθησης TV - Radio από την Clip News

 



Θεσσαλονίκη, 07 Απριλίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα παρακολούθησης TV - Radio από την Clip News

Έναρξη συνεργασίας με την eMedia Monitor GmbH 

Η Clip News από την 1η Απριλίου 2022 ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία eMedia Monitor GmbH, με σκοπό να προσφέρει στους συνδρομητές της ολοκληρωμένες υπηρεσίες monitoring Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης

Η εταιρεία eMedia Monitor GmbH εδρεύει στη Βιέννη και από το 2007 δραστηριοποιείται στην παρακολούθηση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών σε πάνω από 75 χώρες σε πραγματικό χρόνο.

Η Clip News μέσω αυτής της σύμπραξης συμπληρώνει ιδανικά τις υπηρεσίες Monitoring & Analysis της, δημιουργώντας ένα πλήρες «πακέτο» αποτίμησης της δημοσιότητας σε όλα τα Μέσα.

Ειδικότερα, μέσω της πλατφόρμας ραδιοφώνου και τηλεόρασης προσφέρεται μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων όπως: Παρακολούθηση όλων των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, αλλά και των σημαντικότερων περιφερειακών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, ενημέρωση εντός δύο λεπτών από την ώρα μετάδοσης, αποθήκευση clip σε διάφορα format, εισαγωγή τίτλου και περίληψης σε κάθε απόσπασμα, sentiment analysis και εμφάνιση στατιστικών στοιχείων.

Επιπλέον, είναι εφικτή η αναζήτηση για οποιοδήποτε θέμα σε ραδιόφωνο και τηλεόραση σε αρχείο 30 ημερών, η αναζήτηση clip με βάση την ημερομηνία και ώρα μετάδοσης, καθώς και η ενημέρωση μέσω e-mail alerts.

Η Clip News επιδιώκει συνεχώς την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της, κάτι το οποίο αντανακλάται και στη νέα αυτή συνέργεια με κύριο όχημα τις τεχνολογίες αιχμής που συνεχώς εξελίσσει.

 

Σχετικά με την Clip News

Η εταιρεία Clip News Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς Media Analysis και Monitoring από το 1992, παρέχοντας απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε συνδρομητή. Το 2002, η Clip News ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP), προσφέροντας υπηρεσίες monitoring από όλο τον κόσμο.

Επικοινωνία

Clip News

Νίκη Αξιώτη

Communications & Content Manager

Email: axioti@clipnews.gr

Τηλ: 210 70 11 143

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .