Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Χαμός στο Twitter με το Φως στο τούνελ και τον Μάνο Δασκαλάκη(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μάνος Δασκαλάκης

Παρασκευή χτες και όπως έχουμε συνηθίσει τις τελευταίες εβδομάδες το Φως στο τούνελ τράβηξε όλο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την εκπομπή του Mega να βρίσκεται και στη πρώτη θέση των trends στο Twitter.

H υπόθεση από την Πάτρα έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και όλα δείχνουν πως το ενδιαφέρον θα παραμείνει μέχρι να αποκαλυφτεί όλη η αλήθεια για τους θανάτους και των τριών παιδιών, την ώρα που η μητέρα του είναι κατηγορούμενη για το θάνατο του ενός.

Σε μία άκρως αποκαλυπτική εκπομπή, χτες παρακολουθήσαμε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του πατέρα των παιδιών Μάνου Δασκαλάκη. Όπως ο ίδιο ανέφερε υπάρχουν απειλητικά μηνύματα της κατηγορούμενης προς αυτόν.

Την ίδια ώρα, τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται ανάμεσα στο ζευγάρι μίλησε ανώνυμα λέγοντας πως δε περίμενε ποτέ πως θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο και μετανιώνει τη στιγμή που γνώρισε τη συγκεκριμένη γυναίκα.
Ταυτόχρονα, στο φως ήρθαν και στοιχεία από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας το οποίο θάφτηκε μαζί της, καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αναζήτηση ύποπτων φαρμακευτικών ουσιών.

Φως στο τούνελ: Χαμός στο Twitter με τον Δασκαλάκη και τις αποκαλύψεις
Το Twitter μίλησε για ακόμη μία φορά δείχνοντας ένα μικρό δείγμα της αγανάκτησης και της αγωνίας που επικρατεί στον κόσμο για την υπόθεση. Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweet είτε χιουμοριστικού είτε σοβαρού χαρακτήρα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.