Δευτέρα, Απριλίου 18

Yuval Noah Harari: Οι μάζες είναι περιττές και γι’ αυτό είναι ανίσχυρες – θα ζήσουν μόνο οι πλούσιοι!

 Τι συμβαίνει όταν ο κόσμος είναι εγκλωβισμένος σε μια ψεύτικη πραγματικότητα και κάποιοι οργανώνουν το χαμό του; Τι συμβαίνει, όταν η πολιτική άποψη περιορίζεται στο τι είπε ο ένας και ο άλλος αρχηγός κόμματος;

Κάποιοι προετοιμάζουν το νέο κόσμο, έναν κόσμο που εμείς δεν θα έχουμε θέση!

Τα πολιτικά σκάνδαλα (που μπορεί να είναι πολλά), η φτώχια και η εξαθλίωση, όλα αυτα περικλειονται σε ένα μεγάλο πρόβλημα και είναι ανάξια λόγου απο μόνα τους, μπροστά σε αυτό που παραδέχονται ψυχοπαθείς άνθρωποι που έχουν εισχωρήσει στις κυβερνήσεις και έχουν βάλει σκοπό καταστρέψουν την ανθρωπότητα!

Klaus Schwab: Διεισδύουμε στις κυβερνήσεις με δικούς μας ηγέτες!


Είναι αριστεροί κομμουνιστές ή μήπως είναι ο καπιταλισμός των πλουσίων; Ξεχάστε τα όλα αυτά! Η ανθρωπότητα έμεινε πίσω ενώ η τεχνολογία και τα συστήματα ελέγχου της μάζας προχώρησαν τόσο πολύ! Δε θέλουν να σου πάρουν απλά τα λεφτά, θέλουν να σου πάρουν την ίδια σου την ύπαρξη, να την αλλάξουν να την “τροποποιήσουν” και να τη φέρουν στα μέτρα τους.

Ο κόσμος τους ανοίκει και μας το λένε «οι άνθρωποι είναι πια περιττοί»

Απο Klairi Polenaki

«Θα πεθαίνουν μόνο οι φτωχοί» «Οι μάζες είναι περιττές και γι’ αυτό είναι ανίσχυρες. Ακόμα και αν οργανωθούν δεν έχουν καμία πιθανότητα» «Οι άνθρωποι θα είναι τα καινούργια προϊόντα» «Μαθαίνουμε να παράγουμε μυαλά και σώματα» «Το πρόβλημα που έχουμε να λύσουμε είναι της ένωσης υπολογιστή-εγκεφάλου για να περάσουμε από την οργανική στην ανόργανη ζωή»

Δυστυχώς δεν πρόκειται ούτε για κακό σενάριο απο μια ταινία του Τζέιμς Μποντ ούτε για θεωρία συνωμοσίας, αλλά για την χυδαία ιδεολογία αυτών που χρηματοδοτούν την «επιστήμη» που μας «σώζει» και που έχουν το θράσος να συζητούν ανοιχτά!

Θαυμάστε τον Dr.Yuval Noah Harari βασικό σύμβουλο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φορούμ, που απευθύνεται στην Αυτού Εξοχότητα -όπως τον αποκαλούν- αρχηγό του πλανήτη, Klaus Schwab! Εξαιρετικά επικίνδυνοι ψυχοπαθείς μας κυβερνούν γιατί οι Εθνικές Κυβερνήσεις, ειδικά των φτωχών χωρών δεν έχουν πια καμία ισχύ.

Επισκεφθείτε αμεσα τη σελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φορούμ (WEF), διαβάστε τα βιβλία του Schwab και ενώστε τις τελίτσες επιτέλους! Σταματήστε να αγνοείτε το Great Reset γιατί είμαστε στο παρά πέντε!


από anazitiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .