Τρίτη, Μαΐου 10

Ν.Μηταράκης: «Η Ελλάδα δεν είναι πλέον η ανοχύρωτη πολιτεία της περιόδου 2015-2019» – Μπαίνουν μόνο 300 αλλοδαποί την ημέρα

Προφανώς, κανείς δεν έκανε τον κόπο να του θυμίσει πως από το Τριεθνές μέχρι το Καστελόριζο, εισέρχονται καθημερινά στην χώρα πάνω από 300 αλλοδαποί, συνολικά τον χρόνο 90.000!


Εκτός τόπου και χρόνου

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κατά την ομιλία του στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «η Ελλάδα δεν είναι, πλέον, η ανοχύρωτη πολιτεία της περιόδου 2015-2019. Έχει σύνορα και γνωρίζει πώς να τα φυλάσσει. Παράλληλα, επικεντρωθήκαμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ειδικά στη θάλασσα, δημιουργήσαμε νέες κλειστές/ελεγχόμενες δομές, σύγχρονες και ασφαλείς, σε

αντικατάσταση των κέντρων της ντροπής.

Αποσυμφορήσαμε την ηπειρωτική Ελλάδα, τα νησιά, τις περιφέρειες, τις πόλεις, και τις γειτονιές. Από 121 δομές σήμερα λειτουργούν 34. Κλείσαμε 87 δομές και σύντομα άλλες δύο. Τέλος του 2022 κλείνουμε τα διαμερίσματα στην πόλη».

Προφανώς, κανείς δεν έκανε τον κόπο να του θυμίσει πως από το Τριεθνές μέχρι το Καστελόριζο, εισέρχονται καθημερινά στην χώρα πάνω από 300 αλλοδαποί, συνολικά τον χρόνο 90.000!

Αν για τον κύριο υπουργό αυτό θεωρείται φύλαξη συνόρων, τότε τι θα γίνονταν αν δεν υπήρχε καθόλου φύλαξη;

 «Στο μεταναστευτικό προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να προβάλλουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, γυρίσαμε οριστικά σελίδα, ανακτώντας τον έλεγχο της κρίσης και την αξιοπιστία μας απέναντι στους πολίτες, την αυτοδιοίκηση και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς».

Προσθέτοντας πώς «τελικά η πεμπτουσία της επιτυχημένης διακυβέρνησης είναι να μπορείς να απλώσεις ένα δίχτυ προστασίας και τελικά να αλλάξεις την καθημερινότητα του πολίτη προς το καλύτερο». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου επεσήμανε ότι «στις εκλογές του 2023 αποτελούμε την υπεύθυνη δύναμη. Κοντά στους πολίτες, αφουγκραζόμενοι με ταπεινότητα στις ανάγκες τους. Προσφέροντας λύσεις. Με σχέδιο και όραμα για την Ελλάδα του μέλλοντος».

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/n-mitarakis-sto-synedrio-nd-i-ellada-den-einai-pleon-i-anoxyroti-politeia-tis-periodou-2015-2019/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.