Τετάρτη, Μαΐου 25

Κριάρι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών για τη δολοφονία γυναίκας

Κριάρι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών για τη δολοφονία γυναίκας

Μία πρωτόγνωρη καταδίκη αποφασίστηκε στο Σουδάν, καθώς επιβλήθηκε φυλάκιση τριών σε ένα κριάρι για τη δολοφονία μιας γυναίκας.

Το ζώο συνελήφθη στην κομητεία Rumbek East, στο Νότιο Σουδάν, νωρίτερα αυτό το μήνα, μετά από επίθεση σε μια γυναίκα ηλικίας 40 ετών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Sudan Today, το κριάρι χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι της γυναίκας, σπάζοντας τα πλευρά της. Δυστυχώς, η γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε ως Adhieu Chaping, πέθανε από τα τραύματά της.

Το κριάρι θα περάσει τώρα τα επόμενα τρία χρόνια σε στρατιωτικό στρατόπεδο στην έδρα της κομητείας Aduel στην πολιτεία Lakes.

Συζητώντας την περίεργη υπόθεση, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πολιτείας Lakes, Mabor Makuac, δήλωσε: «Ο ρόλος μας ως αστυνομία είναι να παρέχουμε ασφάλεια και να διαχωρίζουμε τις μάχες».

«Το κριάρι συνελήφθη και επί του παρόντος τελεί υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του Maleng Agok Payam».

 coremag.gr!

“Το κριάρι συνελήφθη και επί του παρόντος τελεί υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του Maleng Agok Payam”.

“Ο ιδιοκτήτης είναι αθώος και το κριάρι είναι αυτό που διέπραξε το έγκλημα, οπότε αξίζει να συλληφθεί και στη συνέχεια η υπόθεση θα προωθηθεί αργότερα στο εθιμικό δικαστήριο, όπου η υπόθεση μπορεί να παραδοθεί φιλικά”.

Οι αρχές συμφώνησαν με τον ιδιοκτήτη του προβάτου, Duony Manyang Dhal, να πληρώσει κάτι που ονομάζεται “αποζημίωση αίματος“, και διατάχθηκε να παραχωρήσει πέντε από τις δικές του αγελάδες στην οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης πιθανότατα θα χάσει το κριάρι στο τέλος της ποινής του.

Οι εθιμικοί νόμοι στην Πολιτεία Lakes αναφέρουν ότι κάθε οικόσιτο ζώο που σκοτώνει έναν άνθρωπο δίνεται στη συνέχεια ως αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος.

Καταδίκη για κριάρι: Παρόμοια υπόθεση στις ΗΠΑ
Πέρυσι, μια γυναίκα στις ΗΠΑ πέθανε μετά από επίθεση που δέχθηκε από πρόβατο σε φάρμα. Η Κιμ Τέιλορ εργαζόταν ως εθελόντρια στο αγρόκτημα Cultivate Care Farms στο Μπόλτον της Μασαχουσέτης, όταν τραυματίστηκε σοβαρά.

Μιλώντας τότε, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπόλτον, Γουόρεν Νέλσον, δήλωσε: “Η αστυνομία του Μπόλτον δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση: “Η αστυνομία του Μπόλτον, το ΕΚΑΒ του Μπόλτον και το Patriot ALS ανταποκρίθηκαν στην κλήση και άρχισαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες μετά την άφιξή τους στον τόπο του συμβάντος.

“Οι αρχές ενημερώθηκαν ότι η γυναίκα, η Κιμ Τέιλορ, 73 ετών, από το Γουέλσλεϊ, ήταν μόνη της και φρόντιζε τα ζώα σε ένα μαντρί όταν ένα πρόβατο όρμησε εναντίον της και την εμβόλισε επανειλημμένα.

“Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Τέιλορ να έχει εκτεταμένα, σοβαρά τραύματα πριν πάθει καρδιακή ανακοπή λίγο μετά την άφιξη των αστυνομικών του Μπόλτον και του Patriot ALS. Η Taylor στάλθηκε στο νοσοκομείο Marlborough, όπου αργότερα πέθανε από τα τραύματά της.

Πηγή: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .