Πέμπτη, Μαΐου 5

Δημουλίδου: Τα εμβόλια προκαλούν ηπατίτιδα & aids -Το ξέρει η κυβέρνηση!!!

Άκρως επικίνδυνες και ανυπόστατες θεωρίες για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού διατυπώνει με ανάρτησή της η γνωστή συγγραφέας μυθιστορημάτων Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Συγκεκριμένα η συγγραφέας συνδέει τα εμβόλια με την πρόσφατη έξαρση της ηπατίτιδας στα παιδιά ενώ  παράλληλα ισχυρίζεται ότι προκαλούν και AIDS.

Η ίδια αναπαράγει διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια προκαλούν και Aids και ηπατίτιδα φτάνοντας στο σημείο να αναφέρει ότι οι κυβερνώντες το γνωρίζουν και το κρύβουν.

Μάλιστα καλεί τον κόσμο να διαβάσει το άρθρα 42 και 43 του νόμου για τα πρόστιμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και επικαλούμενη αμφιβόλου αξίας θεωρίες του γιατρού Μοντανιέ, που συσχετίζει το εμβόλιο και τη 3η δόση με το AIDS, η Δημουλίδου ισχυρίζεται:

«Κι όσοι έκαναν την τρίτη δόση ακολουθούν τη συμβουλή του Μοντανιέ κάνουν ένα τεστ για AIDS και μηνύουν τις κυβερνήσεις τους. Συνήθως η παρενέργεια εμφανίζεται τον έβδομο μήνα για να εμφανίζεται ο άλλος πλασματικά ως ανεμβολίαστος. Εχουν να χωρίσουν ζευγάρια».

https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/dimoylidoy-ta-emvolia-prokaloyn-ipatitida-amp-aids-to-xerei-i-kyvernisi/?fbclid=IwAR3nTWp90D7T0Sipt_82HzwfHHNpf2kAvtHrujiBITP56nVXuLqTVcW8R2c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.