Κυριακή, Μαΐου 1

Ελένη Πετρουλάκη: Μίλησε το αυτοάνοσο που πάσχει – «Είπα θα το παλέψω μόνη μου και μετά από τέσσερα χρόνια μίλησα»

Ελένη Πετρουλάκη: Μίλησε το αυτοάνοσο που πάσχει – «Είπα θα το παλέψω μόνη μου και μετά από τέσσερα χρόνια μίλησα» 

Η εξομολόγηση της γυμνάστριας

«Δεν είμαι σούπερ ήρωας. Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι, δεν είμαι μίζερη και δεν συνηθίζω να λέω ανοιχτά τα προβλήματά μου» είπε η Ελένη Πετρουλάκη μιλώντας για το αυτοάνοσο για το οποίο πάσχει.

Η γυμνάστρια, μίλησε στο περιοδικό OK!, και είπε στην συνέχεια πως: «Λειτουργώ όπως περιγράφει ένα γιαπωνέζικο ρητό: “7 φορές θα πέσεις και 8 θα σηκωθείς”. Ήρθα και εγώ με τη σειρά μου να

αντιμετωπίσω ένα αυτοάνοσο, όπως ο περισσότερος κόσμος. Μέσα από τις θεραπείες που μου έδωσαν οι γιατροί και μέσα από τη δική μου ανάγκη θέλησε να κάνω κάτι παραπάνω, ώστε να μην είμαι νωχελική και να έχω ενέργεια».Στην συνέχεια της απάντησής της, η Ελένη Πετρουλάκη τόνισε πως: «Αυτό μου το έδωσε η άσκηση. Είπα θα το παλέψω μόνη μου και μετά από τέσσερα χρόνια μίλησα. Από αυτές τις ασκήσεις σώθηκα. Είχα χρόνια κόπωση και καταπόνηση των αρθρώσεων, αλλά είμαι λειτουργική».

 

 https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/8563915/eleni-petroulaki-milise-to-aftoanoso-pou-paschei-eipa-tha-to-palepso-moni-mou-kai-meta-apo-tessera-chronia-milisa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.