Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Παρουσιάστηκε το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου, Κρανιδιώτη, Μπογδάνου

 Παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Παρουσιάστηκε το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου, Κρανιδιώτη, Μπογδάνου

Στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού έγινε η επίσημη παρουσίαση της «Εθνικής Δημιουργίας», του κόμματος των Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ανεξάρτητος βουλευτής, δήλωσε:

«Δεν νοείται συντηρητικός, ούτε φιλελεύθερος σήμερα να ψηφίζει μια Νέα Δημοκρατία, που σε οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά ζητήματα έχει γίνει κεντροαριστερό κόμμα. Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει ξεκάθαρα αστική, φιλοδυτική, συντηρητική παράταξη στο ελληνικό Κοινοβούλιο κι αυτό είναι το κενό που ερχόμαστε να καλύψουμε.

Φιλελευθερισμός δεν σημαίνει ΜΚΟ, ΛΟΑΤΚΙ, δικαιωματισμό, Ισλάμ και φεμινισμό, αλλά μικρό κράτος, χαμηλούς φόρους, νομοκρατία, ισονομία. Τελεία.»

Ο πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας, Θάνος Τζήμερος, δήλωσε:

«Η χώρα δεν χρειάζεται απλώς να σπάσουμε αυγά, αλλά να ξεκληρίσουμε ολόκληρα κοτέτσια. Συναντιόμαστε σήμερα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, την νέα γενιά που θα παραλάβει και τη σκυτάλη, ώστε να μπούμε στη Βουλή και να συγκρουστούμε με όσα ρημάζουν τη πατρίδα μας. Ο μαύρος ολοκληρωτισμός, ο κόκκινος ολοκληρωτισμός, αλλά και ο αλματωδώς εξαπλούμενος ισλαμικός ολοκληρωτισμός απειλούν εξίσου τη Δημοκρατία.»

Ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας Φαήλος Κρανιδιώτης δήλωσε:

«Δεν έχουμε στόχο, ούτε καημό να συγκυβερνήσουμε με κανέναν. Είμαστε και θα παραμείνουμε οι συνεπείς της πολιτικής. Είμαστε εδώ για να εμποδίσουμε επώδυνες εθνικές υποχωρήσεις, για να σταματήσουμε τον δημογραφικό και πολιτισμικό αφελληνισμό», ξεκαθάρισαν οι ομιλητές, απαντώντας και σε σενάρια που κυκλοφόρησαν στον Τύπο. «Είμαστε εδώ, ώστε οι νοικοκύρηδες, νομοταγείς Έλληνες να πάψουν να είναι πολίτες β’ κατηγορίας στην ίδια τους τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.