Σάββατο, Μαΐου 7

Νέλλη Γκίνη: «Παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμά μου, αναποδογύρισα το γραφείο του κι έφυγα»

ΝΕΛΛΙ-ΓΙΝΙ

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο ξεκίνημά της, ως ηθοποιός, αλλά και τη γνωριμία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η Νέλλη Γκίνη έκανε μία αναδρομή στα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, ενώ θυμήθηκε και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη από παραγωγό, κατά τη διάρκεια μίας οντισιόν.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη γνωριμία της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκαν.

«Το 1967 έκανα την πρώτη μου κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία “Ματωμένη Γη” με ένα μικρό ρόλο. Το 1981 γνώρισα τον Λάμπρο Κωνσταντάρα κι έγινα συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ” μαζί με την Μάρω Κοντού.

Ο Λάμπρος είχε αρρωστήσει πριν από αυτή τη ταινία. Είχε γίνει καλά, επανήλθε, αλλά μετά έπεσε πάλι και δεν τα κατάφερε. Ο Λάμπρος στο Κάβο Ντόρο ήταν εξασθενημένος και έπρεπε να κατέβει κάτι σκαλιά, βρήκε τον τρόπο κρατώντας τον Τόνι Γιακωβάκη να τα κατέβει με την ίδια χάρη», είπε χαρακτηριστικά, η Νέλλη Γκίνη και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Στα Εγκλήματα πέρασα εκπληκτικές στιγμές, μπήκα για ένα γκεστ κι έκανα 12 με 13. Στα πρώτα γύρισμα στα Εγκλήματα έλεγα στην Μαρία Καβογιάννη να κάνουμε πρόβα και εκείνη μου έλεγε να μην ανησυχώ, γιατί έχουμε πολλές πρόβες μπροστά μας», ειπε η Νέλλη Γκίνη.

Για τον ρόλο της Μήτραινας στη σειρά του MEGA, «Κάτω Παρτάλι», παραδέχτηκε ότι ήταν «απίστευτος ρόλος. Έκανα την κακιά πεθερά. Στο δρόμο με ρωτούσανε αν θα μπορούσα να είμαι τόσο κακιά πεθερά όσο ήμουν στο Κάτω Παρτάλι».

«Σε μία οντισιόν ο παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμα μου, είχε κλειδώσει την πόρτα και αναποδογύρισα το γραφείο του και έφυγα», είπε τέλος, η Νέλλη Γκίνη, αναφερόμενη στο περιστατικό σεξουαλικής βίας που υπέστη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrpnzm8zlyp)



Protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .