Κυριακή, Μαΐου 22

Από ταξίδι σε ταξίδι ο Λουδοβίκος Μητσοτάκης


Ήρθε από την Ουάσιγκτον μόνο για τρεις μέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα ξαναφύγει την Κυριακή, πάλι για τις ΗΠΑ, για μία μέρα, ενώ μέχρι το τέλος Μαΐου θα κάνει άλλα δύο ταξίδια στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 23 Μάιου θα βρίσκεται στη Βοστόνη, καθώς είναι ο κεντρικός ομιλητής στην τελετή αποφοίτησης του Κολεγίου της Βοστόνης για την τάξη του 2022. Από εκεί θα ταξιδέψει απευθείας για το Νταβός, όπου θα μιλήσει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που θα γίνει από τις 22 μέχρι τις 26 Μαΐου. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να ξαναφύγει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να πάρει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. που θα γίνει στις 30 και 31 Μαΐου, η οποία θα έχει θέμα την ενεργειακή κρίση, με την κυβέρνηση να προσδοκά ότι θα αποφασιστούν γενναία μέτρα χρηματοδότησης, που θα της δώσουν τη δυνατότητα οικονομικής στήριξης των πολιτών. Ως γνωστόν ο κ. Μητσοτάκης έχει προτείνει να διατεθούν τα αδιάθετα κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης και η Ε.Ε να διαχειριστεί το θέμα κεντρικά μέσω της Κομισιόν, όπως είχε γίνει με την προμήθεια και τη διανομή στις χώρες-μέλη των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

Στο μεταξύ, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης κάνει περιοδεία στη Μαγνησία, ενώ μέσα στον Ιούνιο, όπως λένε κυβερνητικές πηγές, θα κάνει κι άλλες περιοδείες, σε πολλά μέρη της
χώρας.
https://taxalia.blogspot.com/2022/05/blog-post_891.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .