Δευτέρα, Μαΐου 16

Μαρίνα Πατούλη: Έκλεψε ξανά όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της

Με ροζ μίνι φόρεμα και μπούκλα όλο το μαλλί

Ξέρει πάντα πως να κάνει τους πάντες να την κοιτούν, μιας και οι εμφανίσεις της είναι πραγματικά μία και μία. Ο λόγος φυσικά για την Μαρίνα Πατούλη.

Η Πρόεδρος της UNESCO διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο προσωπικά, μιας και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη και να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του

Βλάσση Χολέβα (όπου μάλιστα πρόσφατα πήγαν μαζί στην Μύκονο), όσο όμως και επαγγελματικά, μιας και ετοιμάζει την δική της εταιρεία ρούχων.

Η ίδια διατηρεί παράλληλα έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές νέες της φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με ροζ κοντό φόρεμα, μια εμφάνιση αρκετά εντυπωσιακή.

«Μοναδικές στιγμές καλλιτεχνικής έκφρασης!!!#lovequotes #civilization #greecelover_gr», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.


Δείτε την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

https://www.in.gr/2022/05/15/go-fun/fizz/marina-patouli-eklepse-ksana-ola-ta-vlemmata-tin-emfanisi-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .