Τετάρτη, Μαΐου 4

Καβάλα: Τουρίστριες από τη Δανία έσωσαν από τον θάνατο επτά γατάκια

kittens

Τα ζωάκια ήταν υποσιτισμένα και σώθηκαν την τελευταία στιγμή - Υιοθετήθηκαν τα τέσσερα

Τρεις τουρίστριες από τη Δανία βρήκαν στην Καβάλα σε πολύ κακή κατάσταση επτά γατάκια και αμέσως έσπευσαν να τα βοηθήσουν. Τα ζωάκια είναι ασφαλή, ενώ ήδη τα τέσσερα έχουν υιοθετηθεί.

Όπως ανέφερε στο GRTimes ο κτηνίατρος ο οποίος που τα παρέλαβε, Ευστάθιος Συμεωνίδης, «ήταν θέμα τύχης. Ευτυχώς οι τρεις κοπέλες βρήκαν τα ζωάκια και τα μετέφεραν εδώ». Τα γατάκια ήταν υποσιτισμένα και τραυματισμένα.

Ο ίδιος μάλιστα σημειώνει πως «πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο, με λύπη μας, συναντάμε πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό».

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, τα άτυχα ζωάκια «σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δεν υπήρχε άλλος χρόνος».

Επτά χαριτωμένα γατάκια σώθηκαν χαρις σε τρεις Δανές κι έναν κτηνίατρο!


Αυτή τη στιγμή τα γατάκια φιλοξενούνται στο κτηνιατρείο του κ. Συμεωνίδη, με τον ίδιο μάλιστα να βεβαιώνει ότι πλέον, βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

«Ήδη έχουν βρεθεί φιλόζωοι για να υιοθετήσουν τα τέσσερα από τα επτά γατάκια, ενώ είναι πιθανό να φύγουν σύντομα και τα υπόλοιπα τρία», είπε ο κτηνίατρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .