Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ταγίπ… Μολών Λαβέ!!!

Ταγίπ… Μολών Λαβέ!!!

Αυτή τη φορά έβαλε τον Τσαβούσογλου να μας απειλήσει ευθέως με πόλεμο.

… Εφόσον δεν αποστρατικοποιήσετε τα νησιά θα έρθουμε να τα πάρουμε, μας είπε εμμέσως η νυφίτσα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.

Μολών Λαβέ… τους απαντάμε.

Ωστόσο να προσέξει ο κουμπάρος να μη φάει τα μούτρα του.

Αφενός γιατί η Ελλάδα δεν είναι Ουκρανία, αφετέρου διότι ενδέχεται να εγκλωβιστεί στα πολλαπλά μέτωπα που έχει ανοίξει.

Εκτός κι αν νομίζει ότι με το που επιτεθεί στην Ελλάδα, οι Αμερικανοί θα του χτυπήσουν την πλάτη ενισχύοντάς τον με τα F-16 που ζητάει, οι Ευρωπαίοι θα κλείσουν πάραυτα τους λογαριασμούς μαζί του (μεταναστευτικό, τελωνειακή ένωση κλπ.) για να μην αποσπάται η προσοχή του, Σουηδία-Φινλανδία θα του τα δώσουν όλα για να μπουν στο ΝΑΤΟ και να πολεμήσουν στο πλευρό του, Ισραήλ και αραβικά κράτη θα βάλουν άμεσα πλάτη για να μην κινδυνεύσει ο πολύτιμος σύμμαχός τους, κι ο Πούτιν θα εκμεταλλευτεί την επίθεση στην Ελλάδα αφενός για να την εκδικηθεί για τη στάση της στο ουκρανικό, αφετέρου για να συνασπιστεί με την Τουρκία κατά της Δύσης και να τη συντρίψει.

Χα χα χα σουλτάνε, γέλασε το χειλάκι μας…

Συνέχισε λοιπόν τους γνωστούς σου φαιδρούς και άσφαιρους λεονταρισμούς μπας και ξεχάσει την πείνα ο λαός σου και σε ξαναψηφίσει κι άσε τους τσαμπουκάδες, καθώς γνωρίζεις πολύ καλά πως αν μας επιτεθείς αυτομάτως θα εξαερωθείς από τα απανωτά εκατέρωθεν χτυπήματα που θα δεχθείς.

Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι θα πράξεις στο τέλος… πολυχρονεμένε.

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Με τη διαφήμιση που έχεις κάνει στον Μητσοτάκη, ενδέχεται να τον ξαναβγάλεις αυτοδύναμο.

Προφανώς δε γνωρίζεις το ρητό περί… λάκκου και σκαψίματος…                               

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.