Πέμπτη, Μαΐου 19

Στην Πορεία της Πραγμάτωσης η Νέα Τάξη θα γίνει Παλαιά. Τα κουκιά δεν βγαίνουν.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Αυτό που φοβάται περισσότερο η Νέα Τάξη στη πραγμάτωση του σκοπού της είναι ο εθνικισμός, η θρησκεία, η οικογένεια, η λαϊκή οικονομική ευμάρεια και γενικώς τα μεγάλης διάδοσης πρότυπα, που δημιουργούν τη συνοχή και τη παράδοση σε μια κοινωνία. Όλα έπρεπε να φανούν ως αιτία όσων κακών γίνονται και λόγος ανατροπής τους, γιατί στη Νέα Τάξη πραγμάτων δεν φταίνε οι έχοντες την ισχύ,

τα πρόσωπα δηλαδή αλλά οι δομές, οι κανόνες και οι αρχές! Αρχίδια λαδορίγανη.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία οδηγεί σε κατάρρευση τον εθνικισμό εκεί όπως έγινε και στη Σερβία. Λογικό στην Ουκρανία να βρεθεί ένας Εβραίος Ζελένσκι ηθοποιός στην καλύτερη παράσταση της ζωής του. Χρειαζόταν όμως και ένας Πούτιν. Η Δύση τον έφερε στην Ουκρανία, με μια παγίδα, το διαχρονικό κυνήγι της μεγάλης Ρωσικής μειονότητας εκεί.

Οι πόλεμοι σίγουρα δεν αρέσουν σε κανένα. Η διάρκειά τους είναι μια παράμετρος στη δημιουργία νέων ισορροπιών δηλαδή της ανάπτυξης μιας Τοπικής Νέας Τάξης. Όσο περισσότερες παράμετροι εισάγονται τόσο μεγαλύτερες ανατροπές θα υπάρξουν παγκόσμια και όσο πιο άλυτες μένουν τόσο θα αυξάνεται το χάος στον πλανήτη. Να γιατί όλα θέλουν αργές κινήσεις και τους κατάλληλους υποτακτικούς στην σωστή θέση.

Οι υβριδικοί πόλεμοι με μετανάστες, πανδημίες, βιολογικά όπλα, οικονομικές κρίσεις, ενεργειακές κρίσεις κλπ είναι απλές παράμετροι ή δικλείδες ασφαλείας για να μη σταματήσει το σχέδιο της Νέας Τάξης, που προς το παρόν εμφανίζεται σαν αλλαγή συμμαχιών σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, λογικής και κανόνων σε όλο των πλανήτη. Σε αλλαγή ισορροπιών δηλαδή, που θα φέρουν στο προσκήνιο νέες ισορροπίες, που όμως θα πρέπει να διατηρηθούν για να υπάρξουν. Και αυτό είναι το λεπτό σημείο, που θα φέρει σε διάσπαση μεγάλες οντότητες και κράτη ή την εξαφάνιση θεσμών όπως του ΟΗΕ, των G7, των G20, του ΠΟΥ κοκ. με την ανάλογη αντίδραση, που σημαίνει και δημιουργία αντισωμάτων!         

Τίποτα απο τα ανωτέρω δεν θα γινόταν χωρίς την αλλαγή βασικών δημοκρατικών αρχών π.χ. τον περιορισμό των ελευθεριών, τη κακή λειτουργία της δικαιοσύνης, τον έλεγχο της πληροφόρησης απο τα ΜΜΕ και την αλλοτρίωση της Παιδείας με την εισαγωγή παραισθήσεων και επιλεγμένων ευαισθησιών.

Χωρίς να ακούγεται η αντίθετη άποψη ελεύθερα καμμία τεχνητή ισορροπία δεν επιβιώνει.

Απειλώντας και καταδυναστεύοντας τον κόσμο με θέματα υγείας που δημιουργήθηκαν τεχνητά (κορωναϊός) και με θέματα σίτισης που δημιουργήθηκαν απο ένα στημένο πόλεμο στην Ουκρανία είναι ένα είδος ευγονικής και αυτό δεν περνάει με τίποτα.

Η φύση έχει πάντα περισσότερες επιλογές και τον χρόνο με το μέρος της. Ισορροπίες του τρόμου δεν επιβιώνουν για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .